שאלה פשוטה

שאלה פשוטה

עושה לי טוב לשלוח אהבה ליקום, אבל למה זה עושה לי טוב? כי כולנו אחד? כי למה? תעזור לי מאד תשובה מפורטת.

זהו חוק טבע

לכל כוח בעולם התופעות יש כוח שפועל בניגוד אליו בכיוון ההפוך אם תשלח אהבה - תקבל אותה בחזרה ותרגיש טוב אם תהיה שלילי ותראה רק את הבעיות - זה מה שגם תקבל מהעולם ככה לומדים המשך בעבודה הטובה

מה שקורה

תלוי בתגובה לחוסר ההערכה אם נתנו אהבה רק לשם נתינת אהבה, נקבל כל דבר אם חיפשנו גם הערכה, יופעל כוח נגדי יחד עם התגובה שלנו של "זה לא בסדר שלא מעריכים את האהבה שלי" מה שאחרים עושים זאת האחריות שלהם, לא שלנו

hilabarak

New member
תחשבי על זהמכיוון של פיסיקה

על כל כוח שתפעיל יהיה כוח נגדי. אם תתני בהכרח תקבלי. אם תתני ולא תאמיני שתקבלי הרי כאילו לא נתת, אלא הפעלת כוח שהבריח ממך את הקבלה בתמורה. בקיצור צריך לפעול במספר מישורים (אמונה, נתינה, הבנה מהו חוסר הערכת כפי שהוסבר יפה בתשובה הקודמת, הבנה של מה אתה בכלל נותן ומה אתה מצפה לקבל וכולי) רק אז הנתינה תפעל. היקום יותר מידי מורכב, אתה לא נותן שקל ומקבל שקל. אתה נותן שקל ובכלל מקבל דברים אחרים. אבל אם אינך מאמין שיש להם ערך אז אינך מרגיש קבלה.

NETA 2005

New member
וואי זה ממש נכון!

אפילו אם אנשים יקללו אותנו אחריי שנתנו להם אהבה,זה לא יישנה לנו אם רצינו לתת אהבה כי רצינו לתת אהבה ולא כדיי לקבל הערכה(כלומר מהסיבות הלא נכונות!) ואיך באמת אפשר להסביר את עניין הכוח הנגדי? אני רואה את זה קורה כלכך הרבה!ואני לא מבינה מאיפה זה!

מאיפה זה ../images/Emo13.gif

יש כל מיני הסברים מאיפה זה ממה שאני מבין, יש כמה רמות יש רמה נפשית פנימית בלבד, ובה הכוחות הם רק בתוכנו. תהיי שלילית, ותראי רק דברים שליליים לכאורה "בחוץ" כלפייך, ולהיפך. יש רמת ביניים, שבה פעולות חיצוניות שלנו משפיעות פיזית על אחרים. נגיד את עוזרת למישהו, והוא יכיר לך תודה בחזרה. או את שופטת מישהו לחומרה, והוא יפתח רתיעה ממך. זאת אינטראקציה בין אנשים. ויש רמה מיסטית, בה העולם "בחוץ" מושפע באמת מהמחשבות/פעולות שלנו, אבל בצורה שהיא מעבר לרגיל, מסתורית. נשמר מעין מאזן תשלומים. "קארמה" למשל, את פוחדת ממשהו, והיקום יזמן לך בדיוק את מה שאת מנסה להתחמק ממנו. לכאורה אכזרי, אבל תלוי בתפיסה - אולי הכל נועד לתת לנו צ'אנסים להתעלות מעבר למגבלות שלנו. או נוהגים לומר - תן כמה שיותר, ותקבל הכל בחזרה בשפע. במימד שלנו, לכי תדעי אם באמת תתני כמה שיותר, ותקבלי משהו בחזרה. אבל באורח פלא, יקרו דברים מאחורי הקלעים, גם אצלך בתודעה, וגם במציאות שלך בחוץ, שאכן יביאו לך שפע מכל סוג. לא יודע כמה כל זה ידבר לאנשים כאן במודעות פנימית. כנראה שתי הרמות הראשונות.

hilabarak

New member
בהמשך לתשובתו של "בדיחה קוסמית"

הכוח הנגדי מגיע ממספר רמות, שצריך להתחיל להבין אותן. הבסיס הוא ש"חומר" זו סך הכל אנרגייה שכלואה. לכן מחשבה זהה לעשייה, רק העשייה היא "אנרגייה חומרית כלואה" והמחשבה היא אנרגייה נטו. מדוע פעולה חומרית תמיד מצליחה ? כי זו אנרגייה ממוקדת (כלאנו אותה במקום ספציפי). מדוע מחשבה לפעמים מצליחה ולפעמים לא ? כי זו אנרגייה מפוזרת (היא איננה כלואה) - זו רק מחשבה. לפעמים היא מצטרפת לאלפי מחשבות שחשבנו בנושא בעבר או לאלפי אנשים שחושבים כרגע על הנושא ומתגשמת לנו בהפתעה. לפעמים היא בודדת וכמה שנתרכז ונעשה מנטרות אפילו זבוב היא לא תצליח להניע. לדעתי לעולם לא נדע מה יפעל ומתי (חוקי המשחק הם שאנחנו רואים רק תוצאות ולא את האנרגייה). לכן החיים הם כאלו שאנחנו פועלים מתוך עיוורון מסויים. לכן יש שני כללים ידועים, אהבה פועלת להרחיב ופחד לצמצם. איזון תמיד יישמר. לכן צריך לתת ולאהוב ולא לפחד, אבל באיזון. אם אני רואה עני ברחוב לא צריך לתת לו 1,000 ש"ח אלא סכום כסף שמתאים לאיזון שלי כרגע (נניח שקל). אם מחר אהיה יותר עשיר אז אתן יותר. לגביי ציפיות מהנתינה גם אין לדעת. לפעמים זה יעבוד ישר ולפעמים זה רק זרע. זה כמו לנסות להבין מה בדיוק תעשה הנסיגה מעזה לבורסה. אולי היא תגרום לאופוריה והבורסה תעלה ואולי היא תגרום לפחד מקסאמים והסלמה לתקופה מסויימת והיא תרד. יש מיליוני משקיעים בבורסה חלקם מאמינים בהסלמה וחלקם ברגיעה, רק המציאות מיידעת אותנו האם הבורסה עלתה או ירדה. ככה כל מעשה שלנו, יש אין ספור מרכיבים. כל מה שאנחנו יודעים הוא שאם נעשה את המעשים הנכונים (והמאוזנים למציאות שלנו הנוכחית - דגש על מאוזנים) לאורך זמן, אז מצבנו בהכרח יהיה יותר טוב מאשר לולא פעלנו נכון ומאוזן. בכמה יהיה יותר טוב ? מה בדיוק יהיה יותר טוב ? מבית שני הנבואה ניתנה רק לשוטים (לדעתי לפחות).

NETA 2005

New member
מה זאת אומרת

אנרגייה שכלואה? כלואה מאיפה,מימה,לאן,למה?:) אני מאוד רוצה לקבל את ההסברים שלכם,משום מה קשה לי לקבל דברים מיסטיים שכאלה..אני חושבת שזה שאיננו מצליחים לנבא את העתיד זה רק בגלל שחסר לנו ידע-ובסופו של דבר זה ייקרה.

נטע האנרגיה החופשית כלואה בגוף

גוף האדם מוגבל... כהוחכה שימי לב לחמשת החושים הפיסיים שלנו... אנו לא שומעים כמו הכלבים אנו לא רואים כמו העטלפים (שלהגדרתנו הם עיוורים)... אנו לא מריחים כמו בעלי חיים שטווח הריח שלהם רחב יותר משלנו אנו לא חשים כמו הצמחים... וכו'... יש לנו גוף מוגבל לחמשת חושים בסיסים. זה מה לימדו אותנו, זה מה שהמוח בניצול של 5-8% שבו יודע. לכן האנרגיה שאני קוראת לה נפש רוח נשמה כלואה בגוף הקטן הזה. ומדוע היא כלואה? כדי שנחווה חוויות. אנרגיה היא מה שהוא זורם חופשי ומשוחרר... מה קורא לאנרגיה שאין לה גבול??? מה יקרה אם לכולנו לא יהיה גבול??? לאנרגיה שבתוכנו??? אנחנו פשוט נתערבב אחד בשני ואז... ללא הפרדה אין מצב שנוכל לחוות חוויות. לכן בתור נשמה שבחרה להתגלם בגוף בשר ודם, ידענו מראש שנהיה מוגבלים. מדוע בחרנו זאת? על מנת לחוות חוויות ארציות על מנת להתפתח רוחנית נשמתית ולטפס למעלה גבוהה יותר בממלכות הרוח. כולנו רוצים להתמזג אחד בשני.... כולנו רוצים להגיע לשלמות ולשלם. השלמות בעולמנו הפיסי מאופינת בשלוות נפש שקט ושלום. זו המטרה של כולנו... רגיעה ואיזון. ובתור שכאלה עלינו ללמוד לפתח את חושינו הפנימיים ולהפעיל את יכולות המוח לפחות בעוד 5-10% ואז או אז.... השמים יהיו הגבול ליכולות שלנו. בהצלחה

hilabarak

New member
נטע המילים "חומר הוא אנרגייה כלואה"

הם מתחום הפיסיקה ולא המיסטיקה. כל חומר בנוי מאטומים ואטומים הם סך הכל עיגולים (אלקטרונים שגם הם אנרגייה) שמסתובבים מהר סביב גרעין כלשהוא. אין באטום חומר, אלא מהירות סיבוב אדירה שיוצרת אשליית חומר כמו שסיבוב של חוט ייצור אשלייה של מעגל - לזו הכוונה באנרגייה כלואה. מה ההבדל בין מיים לקרח ? (אני עונה כמובן בפשטות) קרח זה מיים שנדחסו בגלל הקור, מיים זורמים כי אינם דחוסים. זו אותה אנרגייה רק רמות דחיוסת שונות. הדם שלנו הוא אנרגייה דחוסה מעט, העצם בגופנו היא אנרגייה דחוסה הרבה. אם את רוצה להסתכל על זה כאטומים יותר צפופים אחד לשני ולפעמים האטום עצמו צפוף במבנה. גל רדיו הוא אנרגייה לא צפופה לחלוטין. הוא מתפזר באוויר. לכן מצד אחד הוא מגיע למרחקים ומצד שני העוצמה שלו קלושה. אבל מספיק מקלט רדיו טוב במרחק קילמוטרים כדי לקלוט היטב את האנרגייה הקלושה שמגיע אליו (פחות ממיליונית ממה שיצא מהמשדר). מחשבה כנראה איננה שונה בהרבה. היא אנרגייה קלושה שבתוך הגוף שלנו נקלטת היטב. כשהיא יוצאת החוצה היא כמו אנרגיית גלי רדיו קלושה לחלוטין. לפעמים מצטרפת לעוד אלפי מחשבות ואז יכולה להפעיל. לפעמים בטעות יצאה לנו כמו קרן לייזר - ממוקדת ויעילה גם במרחק קילומטרים. לפעמים לא יוצא ממנה כלום. אם את שואלת איך באופן קבוע להפוך מחשבה לקרן לייזר ? למשהו שממש יוצר מציאות. לדעתי זה לא חלק מהקיום שלנו, זה קורה לעיתים נדירות ואף אחד לא מצליח לשחזר את זה. לא שמעתי מעולם על מישהו שהצליח להפוך באופן עקרוני מחשבה למציאות חוץ ממשה וישו (וביננו הם כבר נפטרו לפני אלפי שנים). אפילו אורי גלר מצליח רק לכופף כפיות או להזיז שעונים, לא ראיתי שהוא מצליח לייצר זהב מעופרת (הוא גם מוגבל למשהו נורא נקודתי, הוא לא יודע להפוך כל מחשבה למציאות). אולי בכלל זה קורה כשהמחשבה מספיק חזקה והיא חודרת אלינו, אנחנו חושבים שבראנו משהו, אבל בפועל הסתובבה לה מחשבה מאוד מאוד חזקה ואנחנו רק קלטנו אותה. ואז היתה לנו אשלייה שאנחנו גילינו את העתיד או מנענו את התאונה. אבל זה כבר היה קיים בצורה מספיק חזקה. בקיצור העובדה שאין דבר כזה חומר אלא אנרגייה צפופה יותר או פחות, ידועה לכל תלמיד תיכון שלמד פיסיקה בסיסית. איך מחשבה עובדת ? את זה אף אחד לא יודע. ההשערה שלי שזה לא שונה מגליי רדיו, אולי לאחרים יש השערות אחרות. אבל כדאי שיתמכו בהם גם במשהו מעשי, בהוכחת יכולת כלשהיא.

hagakora

New member
נתינה היא תחושה מהנה

כל עוד את מאמינה כי את תורמת ועושה משהו טוב, אז המוח שלך ישחרר הורמונים ש"עושים טוב", דומים להורמונים שמשתחררים בעת פעילויות מהנות אחרות. זו הסיבה שתרגישי נהד"ר אם גם תעשי התנדבות בצער בעלי חיים. אני באופן אישי לא מאמין בקטע של כולנו אחד, אבל את חופשייה להאמין מה שתרצי. בעיקרון, אני ממליץ לך לשמור את האהבה שלך למה שחשוב, ומה שאת יודעת בבטחה שיחזיר לך אותה. המדינה שלך, תחזיר לך אהבה, המסגרת בה את חיה, אנשים, משפחה, אך מצד שני, מהי אהבה?

אהבה היא ראשי תיבות של ../images/Emo13.gif

א- אמון ה- הבנה ב- בטחון ה- הדדיות בהצלחה

hagakora

New member
גם אני יודע

בל יש לי פירוש אחר לגמרי א- אגואיזם ה- התעלקות ב- ביטחון מדומה ה- הסתגרות (הגבלת העולם) כל אחד יכול, זה תלוי בנקודת המבט.

ההבדל בין ההגדרות הוא...

שההגדרות שאני נתתי מוארות ובאות מחשיבה חיובית. ההגדרות שנתת קצת קשות ולא מסתדרות עם המושג אהבה ואור... אני בוחרת בהגדרה שלי ברשותך...

למעלה