שאלה פשוטה

Jony Jerusalem

New member
שאלה פשוטה

האם מישהו יכול לכתוב לי את המילה "ערבית" בערבית אני רוצה להכניס את זה ככותרת משנה באתר שלי ולא יודע איך כותבים את זב ובטח לא בערבית אודה על תשובה

uoli13

New member
שלום ג'וני

מלה ערביתعربية שפה ערבית الغة العربية לצערי אין לי ידע בססי ברפואה אבל אני תמיד מוכנה לעזור.

اللغة ا&#

שפה-כי שכחת "ל" אחת יקירתי

GL0BAL

New member
כי לא ניתן לכתוב יותר מ......

לא ניתן לכתוב יותר מ 5 אותיות בערבית במלבן הנושא ואת זאת הסביר חברנו " טלמון סילבר " בהודעה קודמת

מה שכתבה יולי היה נכון רק חידדי:

השפה הערבית = اللغه العربيه ערבית = عربيه ערבי = عربي ערביות = عربيات ערבים = عربيون/عرب.. ובסלנג
=عروبه

Yildiz Star

New member
אוולי 13

אוולי רוצה להתחלק בתרגום של ג'וני נראה לי שכך יהיה לנו קל יותר ולגבי מחמוד דרוויש זה עוד יגיע "سلام محبة ووئام"

uoli13

New member
../images/Emo140.gifשלום ילדיז

ילדיז זה לא שם של ארמון אלכליפה בתורכיה? ************************* כן ברצון אני מוכנה להתחליק אתך בתרגום בפורם אידס. נכנסתי לפורם אידס חפשתי החומר שג'וני דבר עליו לא מצאתי, נפלה לי טעות בשיר של מחמוד דרוויש בשורה הראשונה الفلكيون זאת המלה הנכונה שוב נפלה לי אות ل

Yildiz Star

New member
ouli13

היי אוולי ילדיז הוא שם של ארמון באסטנבול מהמאה ה-19, ומשמעותו כוכב. ביקשתי מג'וני להפנות אותנו למאמר. אני מקווה ששמת לב לשיר של מחמוד דרוויש, השיר שציטטת מקסים "זפאפ" אולי ננסה לתרגם אותו כל אחד לחוד ונשווה תרגומים מה את אומרת ?

Yildiz Star

New member
ג'וני שלום

ג'וני היי, אני רואה שאוולי 13 עזרה לך נשמטה לה אות אחת اللغة العربية אלללע'ה אלערביה (קרא- אללרה אלערביה) אני מוכן לעזור בתרגום יחד אם אוולי 13 (אליה אפנה בנפרד) אז כל הכבוד על היוזמה

Jony Jerusalem

New member
תודה מראש

דברי איתה ואם תוכלו לעשות זאת אני אודה לכם מאד והכנסתי את הכיתוב לאאתר בתודה ורק שתדעו שנכנסים מאות אנשים בחודש וקוראים את החומר הבסיסי ואם תתרגמו אני מאמין שעלה בכניסות בעשרות מונים תודה ג'וני אנא חיזרו אלי במסר כי אני לא כל הזמן נמצא כאן וחוצמיזה אני חייב לברך אתכם על פתיחת פורום זה שהוא חשוב ביותר לכולנו ג'וני

למעלה