שאלה פשוטה.

ניר123

New member
שאלה פשוטה.

יש לי שאלה קטנה- נניח שאני מחובר למירק ואני נמצא בחדר,אחרי שאני כותב dir אני מקבל את התיקיות,ונניח שאני נכנסתי לאחד התיקיות ושם אני מוצא את הקבצים,איזה 30 קבצים כך- aaaa.001.zip aaaa.002.zip aaaa.003.zip וכך הלאה עד ל-30. עכשיו השאלה שלי היא איך אני מוריד את כל הקבצים בבת אחד ביחד ??? האם אני חייב להוריד קובץ קובץ או שיש פקודה קצת יותר יעילה ??? (ני מניח שיש) תודה מראש לכל העונים !

Mr Boggy Man

New member
להוריד אחד אחד

אלא אם זה "סרבר-אולטרה-שמולטה-מבזבז-רוחב-פס-בצורה-מטורפת"

ניר123

New member
הבהרה

הכוונה היא לא להוריד את כל הקבצים סמולטנית,כלומר לא שיוריד את כל הקבצים ביחד. השאלה היא האם אני צריך לרשום 30 פעם את ה-get ???? כלומר נניח שכל קובץ הוא 15MB האם אני חייב לרשום= get aaaa.0001.zip ואח"כ get aaaa.0002.zip ואז aaaa.0003.zip וכן הלאה.... או שיש פקודה שאם אני רושם אותה הוא יוריד לי לבד את כל הקבצים בזה אחר זה....כלומר יוריד קודם את הקובץ מספר 1 ואז אוטומטית יתחיל להוריד את קובץ מספר 2 עד שיסיים להוריד את כל הקבצים בתיקייה.

Ziga

New member
אתה יודע שיש דבר

שנקרא "רשימת המתנה" ורוב הסיכויים שלא יהיו בה שלושים מקומות פנויים! וגם לרוב כל אחד יכול לתפוס מספר מוגבל (כמו 2 מתוך חמש, או 5 מתוך 20 וכו´) אז אפילו אם יש פקודה שעושה את זה, אתה לא תוכל להשתמש בה, לא חשוב כמה גדול הקובץ

למעלה