שאלה פשוטה מאוד

שאלה פשוטה מאוד

אז ככה , אני בן 23 , בתקופה הרעה שקלתי 105 ק"ג. אחרי שלושה חודשים של אימונים ודיאטה כרגע אני שוקל 88.5 ק"ג. גובהי 1.90 ומבנה גוף רחב. כמובן שרואים שירדתי ומכנסיים כבר נופלות ממני והכל , הדבר היחיד שמפריע לי זה שהבטן עדיין לא שטוחה לגמרי (עדיין יש כרסונת) ובדפנות הבטן - כמובן שההיקף ירד באופן משמעותי ביותר אך עדיין יש שאריות שומן. מהי הדרך הטובה - המהירה - והאפקטיבית ביותר להפול את שרירי הבטן (בעיקר בצדדים) למוצקים יותר ? תודה לכל העונים.

כהמשך

כל יום אני עושה כ - 1350 כפיפות בטן . 3 סטים של 150 לכל כיוון - אמצע ימין ושמאל. הבעיה היא שהגעתי למצב שאני כבר לא מרגיש את הבטן כואבת בעת תרגול שכזה. האם יש תרגילים נוספים שאפשר לעשות ? (כמובן כל התרגילים הנ"ל מבוצעים בחדר כושר תחת פיקוח והסבר)

טוב , אז קראתי את המאמרים

והבנתי שיש לשרוף את שכבת השומן בכדי שהשרירים יתגלו להם מהי הדרך המומלצת לעשות את ? (אם אפשר פירוט סוגי המאכלים זה יהיה טוב)

כרסונת

יש בעיה, 1350 זה לא מספר ראשוני
כנס למאמר "שאלות ותשובות נפוצות בנושא בטן" ותבין שעבודה כל יום במספר חזרות רב לא תשטח לך את הבטן. עליך לבצע (ע"פ סדר חשיבות): תזונה נכונה פעילות אירובית עבודת שרירים כנגד התנגדות תרגילי בטן צריכים להיות מבוצעים 2-3 פעמים בשבוע, בסטים של 15 חזרות כנגד התנגדות מתאימה. הבעיה העקרית שלך היא שירדת במשקל בצורה דרסטית ולא מבוקרת, אתה עדין צעיר ואני מניח שהנושא ישתפר עם הזמן.

למעלה