שאלה פשוטה ... אני מקווה .

ELIELI22

New member
שאלה פשוטה ... אני מקווה .

שלום , אני מחפש להתקין או להפעיל על המחשב משהו שיעורר אותי כמו שעון מעורר. האם אפשר לתזמן איזושהי משימה לדוגמא קריאה מדיסק בשעה מסוימת ? ואיך אפשר גם שהשעון שלי לא יתעדכן כל הזמן לפי שעון חורף ? אני מריץ win2003 server שזה פחות או יותר XP מתקדם . יום טוב .

פוֹלי

New member
אני שמחה שהסברת מה זה server 2003

אף פעם לא הייתי סגורה על ההגדרה

ELIELI22

New member
וואלה .. (אני מקווה שאת לא מסתלבטת)

שוב שלום , מאחר שלא הייתה תשובה מצאתי את scheduled tasks . הצלחתי להפעיל משם את הmedia player ו.... אפילו לקרוא מהדיסק ... אך משום מה הוא פותח את הדיסק ונשאר ב ready הוא לא מנגן אותו ????
מה עושים ????

פוֹלי

New member
זה כבר הגדרות autoplay שאתה יכול

לכוון במדיה פלייר. וכן, דווקא הסתלבטתי קצת. זה פורום מומחי IT, מי שלא יודע מה זה server ומערכת ההפעלה שלו כנראה לא מהתחום. ועל הדרך שאלה לי אליך - איך הגעת למסקנה המרהיבה שאומרת ש server 2003 זה XP מתקדם?

ELIELI22

New member
זו לא מסקנה זו ....

זו לא מסקנה , זה מבחינת שימושיות וחיפוש drivers .. כאילו אם drivers שתואמים לXP מבחינתי תואמים פחות או יותר ל 2003 אז מבחינתי בשימוש הצר שאני עושה זה אותו הדבר , וזהו .. . תארתי לעצמי לצורך השאלה שמי שידע לתפעל XP ידע לתת לי את אותה התשובה לגבי 2003 . זהו . חוץ מזה אני בתיאוריה (דגש על בתאוריה) אמור להבין קצת בIT . ניגשתי ועברתי את הבחינות :exchange 5.5, nt4wks ,nt4server, nt and the enterprize 2000 prof , 2000 serever ו 2000 advanced . אבל זה היה בשנת 2000 היום אני יותר במערכות אמדוקס (איכס אבל גם זו פרנסה)... אז כשלא מתעסקים שוכחים . וזהו ..אני מקווה שאצליח לבצע את מה שהסברת לי . ושיהיה יום טוב .

ezaton

New member
בלי להתחיל flame war

יש תוכנות שאני עוד לא קורא להן "מערכות הפעלה". לא יודע... אצלי התואר "מערכת הפעלה" הוא תואר של כבוד, תואר אצילי במיוחד (אני יודע שאני אעצבן את אנטי
כל אחד והכיפים שלו). בהחלט אני יודע מהו סרבר. יש לי כמה E280R קטנים, ויש לי איזה E420, ואלו אכן סרברים. יצא לי לשחק (לצערי, אגב) עם איזה Rx4610, ו(לצערי הרב עוד יותר) עם כמה Pseries (פעם קראו להם RS/6000 לא?) אולי תוכלי לפרט (ולהסביר) לבור כמותי מה אומר הציטוט: "מה זה server ומערכת ההפעלה שלו" מה זה server ומע"ה שלו באמת?

פוֹלי

New member
דיברתי על מייקרוסופט במקרה הנ"ל

ועל מערכת הפעלה windows 2000/2003 server כי הבחורונצ'יק פה קרא למערכת ההפעלה הזאת "xp מתקדם". עם חיבתך העזה ללינוקס בטח תאמר שאתה מסכים איתו, אבל פה זו היתה הפרדה נטו בין מערכת הפעלה של שרת לבין מערכת הפעלה רגילה (ומבחינתי כרגע xp pro זו מערכת הפעלה רגילה). ושוב, גם לינוקס היא מערכת הפעלה לכל דבר (ואפילו אצלי יש שרתים מבוססי לינוקס
) אבל הוא דיבר מייקרוסופטית

frolik

New member
ואם יש לי

שרת XP עם virtual pc שמריץ שרת לינוקס מה זה אומר ?

למעלה