שאלה-פרק 3

dani2dani

New member
שאלה-פרק 3 ../images/Emo58.gif

לא הבנתי, מי 2 אלה שבאו לבית של הדרסלים? יעני מי אלה Hestia Jones ו-Dedalus Diggle ?

gurke

New member
שניים מהמסדר ../images/Emo58.gif

שבאו לקחת את הדרסלים אל מקום מחבוא.

Volldemort

New member
../images/Emo207.gif שאלה על פרק 4 ../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה הלך שם בסוף... אוכלי מוות התקיפו אותם? איך? מתי? ואיך כל זה קשור לסטנלי שנפייק?
תודה לכל מי שיסביר לי את העמודים האחרונים של הפרק...

gurke

New member
../images/Emo58.gif תשובות

בפרק הראשון רואים שסנייפ מודיע להם שהם יעבירו את הארי בתאריך הזה. אז כשהם יוצאים מבית הדרסלים, ישר אוכלי המוות תוקפים אותם במטרה לתפוס את הארי! סטנלי היה אחד מהתוקפים, וכשהארי ראה אותו, הוא עשה עליו אקספליארמוס. עוד משהו?

Mellow29

New member
../images/Emo58.gif

אוכלי המוות התקיפו אותם - הם גילו מתי המסדר מתכנן להעביר את הארי. כל כמה אוכלי מוות פנו בעקבות כל זוג , והקבוצה שרדפה אחרי הארי והאגריד כללה את סטן שנפייק - שהוטלה עליו כנראה קללת אימפריוס. במהלך המרדף הברדס של סטן נופל והארי רואה את הפרצוף שלו, ופוחד לשתק אותו כי הוא ימות (הארי חושב שהוא פועל תחת קללת אימפריוס) ורק מנטרל אותו מהשרביט (אקספליארמוס). אוכלי המוות מזהים את הארי בגלל הרחמנות שלו ורודפים אחריו , איפשהו שם הדוויג מתה
וולדמורט מופיע - מסתבר שהוא יכול לעוף בלי תמיכת שום דבר אבל אז הוא לא מצליח לפגוע בהארי עם השרביט של מאלפוי והארי והאגריד מתרסקים לתוך הבית של ההורים של טונקס ושם הם מוגנים
איפשהו באמצע השרביט של הארי עשה איזה קסם שהארי לא תכנן

Volldemort

New member
../images/Emo51.gif! ../images/Emo58.gif

כן, עצוב, לזכרה של הדוויג
ובאמת וולדמורט צץ משום מקום והתחיל לרחף. זה היה תמוה. בסוף הפרק כל אוכלי המוות פשוט הלכו משם כי הם לא הצליחו לתפוס את הארי?

גילוס

New member
שאלת הבנה

אני הבנתי את הפרק אבל איך הייתי אמור להבין שהם זיהו שזה הארי האמיתי בגלל הרחמנות על סטנלי? כאילו לא הבנתי שבגלל שהוא לא הטיל עליו קללה חזקה יותר זה אומר שהוא רחמן ואז בגלל זה זה האמיתי.. מה אם זה היה רון מחופש להארי הוא לא היה מרחם על סטנלי?

גילוס

New member
בקשר לאימפריוס ששאלתי |ספויילר| גם מעליי

אני כבר חשבתי שאני טיפש ולא מבין איך חשבת על דבר כזה ואני לא.. כתוב את זה בפרק הבא.. אני לא מבין למה אתה נותן פרטים שלא קשורים לפרק 4.. אם הקטע עם האימפריוס מופיע ב5 למה לגלות.. כל פרט קטן כזה שמגלים לך לפני הזמן הורס את הקריאה זה לא כיף..

Mellow29

New member
לא בדיוק ../images/Emo58.gif

הארי התרסק בתוך הבית של ההורים של טונקס, שם הוא כבר היה מוגן בכשפים שהתקין המסדר (ואולי גם הילאים ממשרד הקסמים- לא סגור אם המסדר נתן להם להתערב) ואוכלי המוות לא יכלו לפגוע בו.

../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif לפרק 4

לא מבינה משהו. יש קטע שהאגריד עף המאופנוע כי הוא קופץ על איזה אוכל מוות. ואז הארי בהיסטריה צועק: "אציו האגריד!". איכשהוא - אני מבינה שכתוצאה מהכישוף של הארי - האגריד חוזר לאופנוע. אם זה כ"כ פשוט עם ה"אציו", אז מה הם מסתבכים במרדף בכלל? לא יותר פשוט לאוכלי מוות לעשות "אציו הארי"? (אני אמנם רק בהתחלה, אבל בעיני הספר עד כה ממריא מאוד חזק ומאוד מהר. חוששת שאי אפשר להחזיק כזה מתח לאורך זמן).

אה, ועוד משהו ../images/Emo58.gif

א-ב של מודיעין זה מידור. למה לעזאזל מודי צריך להגיד לפני כולם שהארי הולך להורים של טונקס? הרי מי שייתפס - ייחקר בעינויים, ויוציאו ממנו את המידע הזה. לא דבילי?

ועוד משהו קטן (ולא ספוילרי)

תודה טורי על ה""ברוכבאה". ראיתי רק באיחור. ברוכה הנמצאת, כיף לראותותך פה, מרגיש בבית.

LemonLimeLilach

New member
האציו לא הצליח

האגריד לא חזר לאופנוע, את התבלבלת, הוא התרסק על האדמה. אחר כך הארי הולך לאיפה שהוא נפל ומנסה להעיר אותו.

../images/Emo58.gif

הארי סתם היה באטרף וחשב לנסות "אציו האגריד" בצורה מפגרת כי משום מה זה לא יעבוד, הדבר היחידי שזה הביא לעלילה זה נחירות צחוק D: ומישהו היה צריך להופיע ולתת להארי כאפה על שהוא אמר את זה חח והכישוף לא עבד אכן.. האגריד קפץ על אחד מאוכלי המוות ונפל למטה, הוא לא חזר לאופנוע! הארי התרסק אחר כך לבד עם האופנוע באדמה

gurke

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער, עדיין מצחיק אותי הרעיון של ה"אציו האגריד" או "אציו הארי" חחחחחחחח
בכלל, למה שאבא של טונקס לא יעשה "אציו הארי" במקום כל הבלאגן XD אני רואה את הארי כזה עושה משהו ופתאום כזה עף החוצה

למעלה