שאלה פרדוקסאלית

שאלה פרדוקסאלית

אם אתה חלק מהאור הכחול שפגע במצחו של מייסד הרייקי , ומשם במוחו החשוך נולדה התובנה של הסמלים , אתה עדיין חלק מהאור הכחול עצמו , והשימוש בסמלי הרייקי , הוא עניין של להאיר את החשיכה , אז במה בדיוק אתה מתעסק ? ודרך אגב המינוח המקורי של רייקי ביפנית הוא בהחלט לייצי לאמת נתון זה פנה למאסטר הרייקי יוסי המופיע בקישורים שהוצגו בהודעות מעל . דוד

יופיאל

New member
חלק מהאור

מי קבע שמוחו חשוך?? והסמלים - התקבלו יחד עם האור. כמו שהאותיות העבריות נוצרו עוד לפני בריאת העולם , נוצרו איתם עוד כל מיני סמלים כמו לדוגמא - מגן דויד ומרכבה. הכל בא מאלוהים. אז להשתמש בסמלים זה להשתמש באורו של בורא עולם. אני בטוח שאתה לא תסכים איתי , אבל זו זכותך. יש לי שאלה בשבילך - מאיפה מגיע הידע שלך? הרי יש הרבה פרושים לכל דבר , ובגלל זה גם בתורה עצמה יש הרבה מחלוקות בין הזרמים השונים. כלומר - גם בתוך הדת עצמה יש 70 פנים לתורה. והם לא עבודה זרה. אם הידע שלך מגיע מפירוש של מישהו אחר? או פירוש מסויים שאותו אתה לומד? האם הסתכלת על כל הצדדים , או שאתה מתבונן רק מצד אחד? אם היית פוגש רב מקובל שבעד רייקי , זה היה יכול לשנות את דעתך או שעדיין היית נשאר בעמדת הרב שלך? (וזו לא שאלה היפוטתית) והכי חשוב - האם אתה משתמש בהגיון או ברגש - בידע או בנסיון? לדעתי יש כאן מקום לפתיחת האופקים , כי יש 70 פנים לתורה בלי קשר לעבודה זרה , ולא רק פן אחד שאתה מאמין בו. ועוד נקודה למחשבה - אולי אוסואי הוא נשמה יהודית שבחרה להוולד ביפן כדי להביא אור לגויים? כולנו כאן בעצם באותו צד , רק עם פירושים שונים , כולנו כאן במטרה להביא אור לעולם , וכל אחד עושה זאת בדרכו שלו. באור ואהבה , יופיאל המלאך

בשמחה

לפגוש רב מקובל בכיף , אם תבדוק טוב אחר דברי תגלה שאני מציג את הדרך המאחדת בין כל הפרשנויות הרי מי היה בכלל טורח לתת למושג צ`י קישור ופורמט שבו הוא משולב למה שכתוב בקבלה , שאר התגובות סובבו על תפישה ומסגרת הבנה אישית של הדוברים , והתעקשות בלי להסתכל בפתיחות ובעניניות בנאמר . כאשר הדוברים מחוכמים ועונים בשנינות ומפגינים ידע רב , והמענה אמור לתת קישוריות המרחיבה את מודעותם לגבי הנושאים , זוויות שעוד לא קישרו בינם ובין עצמם . ומכיוון שהעיסוק הוא בגבולות המודעות , יוצאים לכולנו היבטים של עקבות רגש ותיסכול או סתם אטימות ולעיתים גם שביב של אור , שלא רק במשפט הסיום הקבוע של אור ואהבה לכולם . כמובן שהכל נעשה בכדי להאיר עוד . דוד

עוד עניין

כתבת מגן דויד , לידיעתך השם דויד למלך דוד מופיע בדברי הימים , לגבי מקור הידע ישירות מלמעלה , וזהוא פאן בהתגלות משיח , ושאל את הרב המקובל שאתה מכוון עליו או כל מקובל , מהיא גישת נון של קדושה , זו שאני מציג פה . דוד

למעלה