שאלה פילוסופ]ית :)

number21

New member
שאלה פילוסופ]ית :)

יש לי שאלה מאוד פילוסופית. האם בקשר אהבה זה כל מה שאנחנו צריכים? לי התברר שממש לא! אהבה זה דבר הכרחי אומנם, איך אין זה מחייב. תרשו לי להתייחס באופן שרירותי למצב הכלכלי, החומרי עם תרצו: נניח שניקח זוג ממוצע שהוא והיא יוצאים זה כמה שנים, היא רוצה כבר כיוון למחויבות, אבל הוא מבין שבשביל לבסס מחוייבות אחד התנאים זה בסיס כלכלי טוב, ובשביל זה הוא צריך לעבוד והרבה, אבל להפוך את עצמו לחמור עבודה זה הדבר האחרון שמעניין אותו, הוא מעדיף לפתח את עצמו במקום אחר נניח לצורך העניין, הוא רוצה להשקיע בלימודים. עכשיו כאן העסק מתחיל להסתבך, נכניס עכשיו את ההורים שלה ושלו. בגלל שההורים שלו מבינים את הרצונות הם מוכנים לתת מעצמם ולעזור כספית, אפילו שהעזרה כמה קטנה שלא תיהיה, עדיין היא עזרה. באותה מידה פונה הגבר לאישה בבקשה שגם הוריה יתנו מעצמם. כאן הוא זוכה לסירוב או התחמקויות, וכאן עומדת הדילמה, האם אהבתו אליה באמת מספיקה לזוגיות מוצלחת? האם הוא יוותר על עתידו ורצונותיו במחיר האהבה? והאם אהבה זה תנאי מחייב? התשובה היא לא! צריך להתבגר ולהסתכל על האמת ישר בעיניים, והאמת היא שאהבה היא לא הכול! פתוח לתגובות.
 
דווקא אני יכול לומר לך שכן !!!

במקום שיש אהבה אמיתית ! ושוב פעם אמיתית ! זה לא ישנה לאחד מהם, הם ירצו אחד את השניה על אף כל המיכשולים, אבל שלא תחשוב שכל זוג שאתה רואה ברחוב יש להם אהבה אמיתית האחד לשניה, לפעמים אחד אוהב אהבה אמיתית, אבל לא מקבל בחזרה כזו, ומתאכזב. אין הרבה זוגות המשך
 
אהבה הכי חשובה

אהבה והתאמה החלק הכי חשוב בקשר בין אנשים. אם אין אהבה הקשר יתמוטט, ואם אוהבים אפשר בדרך כלל להתגבר על הקשיים הטכניים. אנשים שאוהבים עוזרים זה לזה בקשיים ולכן הם יכולים לחיות ביחד כל החיים. צריך התאמה באופי, בדברים שאוהבים, בדברים שמענינים אותנו, באמונות וכולי.
 
למעלה