שאלה פילוסופית...

שאלה פילוסופית...

יכול להיות שזה מתאים יותר לפורומים אחרים. אבל את הפורום הזה אני מכירה ולכן אני מעדיפה להציג את השאלה כאן: בנות - האם גם אתן מרגישות לפעמים שלהיות מאד חכמה - זה לא כל כך סקסי? בעבר הייתי נערה מאד חושבת, אפילו קצת פלספנית, מאד אהבתי ספרי עיון וכאלה. ואז התבגרתי וראיתי שככה לא תופסים בחורים... התחלתי להשקיע במראה חיצוני, יצאתי עם בנים, ושמתי לב שככל שאני פחות מדגישה את הידע שלי, את יכולת החשיבה שלי, כך בנים יותר מוקסמים ממני. והאמת, היה לי הרבה יותר נוח לשחק את הבחורה התמימה והיפה. הרגשתי סקסית, מושכת, הרגשתי נשית. וכך במשך הזמן יצא לי לחיות במעיין "משחק" שבו אני מסתירה את השכל שלי. עד שפגשתי בבן הזוג הנוכחי שהוא היום בעלי כבר שנתיים. כמובן שאין כל דרך להסתיר שיש לך שכל כשאת חיה עם בן אדם 24 שעות ביממה - אך עדיין, בסיטואציות אינטימיות וגם הרבה פעמים ביום יום, שמתי לב שאני הרבה יותר מושכת אותו כאשר אני מסתכלת עליו בעיניים מעריצות ומעמידה פנים שהוא גאון ולעולם לא הייתי מצליחה להפעיל את המוח כמוהו. לסיכום: האם אתן גם מרגישות שזה "לא סקסי" להיות מידי חכמה?

עולה לי מילה אחת מרכזית: חופש

החופש להיות מי שאני. ועוד כמה: בטחון עצמי, קבלה עצמית, שחרור מן הצורך לקבלת אישורים מן החוץ. אפשר לחיות כך: להיות מי שאת, לפתח את עצמך ולהאמין בעצמך. להציג את עצמך בפני העולם כמו שאת - מי שירצה בך וחשוב מזה, את תרצי בו - מצויין. מי שלא - לא. ואפשר גם כך: לחיות לפי מה שאת חושבת שאחרים רוצים ממך. אכן, בעיני החברה, נשיות וסקסיות = פאסיביות, אמירת הן ותליית עיניים מעריצות בבן הזוג. מי שרוצה להקטין את עצמה כדי למצוא גבר, מוזמנת לעשות כך, אבל לעניות דעתי היא משלמת ותשלם מחיר כבד על כך. האם את נהנית להיות קטנה? האם את נהנית מההרגשה שאת פחות חכמה ממנו? זה הרי זיוף. אני מרגישה סקסית אם אני מרגישה טוב עם עצמי. ולהסתיר את חוכמתי ולהקטין את עצמי לא עשה, לא עושה ולא ייעשה לי טוב, אף פעם. אני גדולה - מי שרוצה אותי קטנה, ממילא לא אתאים לו. אני רוצה להיות בקשר שוויוני, על כל המשתמע מכך. כל כך פשוט ולא מסובך וחוסך הדחקות שעושות רע. מלבד זאת, קשר שיש בו הסתרות מעין אלה לא יכול באמת להתפתח ולגדול, ואם כך איזה ערך יש לו?

זה קונפליקט רציני...

אני אישית שמתי לב שאני יותר נהנית להיות "קטנה", פסיבית וסקסית. זה פשוט נותן לי הרגשה נשית ונעימה, מתפנקת כזאת. מצד שני קיים החלק החכם שבי שמתקומם. האם קונפליקט זה הוא חלקן של עוד נשים?

הייתי פעם קטנה ומתפנקת, כשהייתי בת

25. היה לי אז חבר שאהב להיות קצת אבא שלי, קצת אח גדול. אולי הייתי צריכה את זה אז, אבל היום אני בטח לא צריכה את זה. יש משהו קל ונוח בזה, את לא כל כך לוקחת אחריות על חייך, את נתלית בו וחושבת שהכל יהיה בסדר. אגב, זו לדעתי אחת הסיבות שבגינה נשים לחוצות להתחתן - שיהיה מישהו שידאג להן, שיגונן עליהן מפני העולם. אני לא זוכרת מה היה אז, היום זה לא נראה לי נשי בכלל, האמת היא שאני לא יודעת מה זה "נשי" ולא מוכנה לקבלת את ההגדרות השגורות. אני כן יודעת שלקחת אחריות ולהיות גדולה זה הכי הכי, גם אם זה קשה לפעמים, כי זה נותן לי כל כך הרבה כוח ועצמאות.

sharpantie

New member
מה המסקנה אלינור?

שגברים אוהבים נשים רכות עדינות ולא יותר מדי חכמות. אמנם זה נאמר בהכללה אבל זה נכון בהרבה מקרים.

נכון... ולפעמים מבאס שאת לא יכולה

להגיד דברים חכמים כשבא לך... להתווכח, להראות את הידע שלך. בנים יכולים לעשות את זה בכיף - בנות לא. כי זה לא סקסי.

את יכולה אם את מספיק חזקה. מה יותר

חשוב לך? מה שחושבים עלייך, או להיות נאמנה לעצמך? מי קובע בכלל מה זה סקסי או לא? נשים יכולות לומר כל מה שהן רוצות, ברגע שהן לא פוחדות. את רוצה להתגבר על הפחד שלך? זו עבודה קשה, אבל אפשרית ומאוד מתגמלת. את לא רוצה? אמרי לעצמך שאת לא מוכנה להשקיע את הזמן והמשאבים הנדרשים. אבל אל תאשימי אחרים בפחדים שלך.

אני לא חושבת שזה קשור לפחד...

כמו שאני רוצה להתלבש בצורה מושכת, להתאפר ולשמור על המשקל על מנת להגביר את האטרקטיביות בעיני המין השני, כך גם לשמור על פרופיל נמוך בעינייני יכולות מחשבתיות הוא חלק מהאטרקטיביות = וכמו שמישהי כאן הסכימה איתי, זה מצב נתון ולא ניתן לשנותו, שבעיני גברים אישה היא מושכת באם היא יפה, עדינה ולא יותר מידי חכמה.

אין לי הרבה מה לומר על זה, רק לחשוב

שזה מאוד חבל. אני חושבת שיותר חשוב לך למצוא חן בעיני אחרים מאשר למצוא חן בעיני עצמך. אני חושבת שלוותר על חלק מאישיותך ולהקטין עצמך כדי למצוא חן בעיני בן זוגך (!) ואחרים זה דבר שלא יכול להועיל לך לטווח ארוך, כי כשאת מתחילה לוותר על עצמך במקום אחד, את גם מוותרת במקומות אחרים. ואז מי את בעצם? בעיני זה בכלל לא חשוב מה גברים רוצים ומה שאמרו לך כאן בשרשור, שאת זה את מביאה כדי לחזק את מה שאני רואה כפחד מלהציג את עצמך לעולם כפי שאת. ברגע שאת מנסה להתאים את עצמך לדרישותיהם של אחרים במקום להיות את, את פוגעת בעצמך. ואין דבר כזה מצב נתון, בעיני זה תירוץ. ברגע שאת שלמה עם עצמך, גם אחרים יימשכו אלייך. באמת היית רוצה לחיות עם גבר שאת צריכה להקטין את עצמך כדי למצוא חן בעיניו? אני לא. אני הייתי רוצה לחיות עם גבר שיוכל לקבל אותי כפי שאני. וכפי שאני זה אומר שיש לי מה לומר על הרבה דברים, יש לי דעות מוצקות על החיים. מה פתאום להסתיר אותן כדי למצוא חן? זה פשוט בלתי נתפס בעיני.

תחשבי טוב

איזה מין קשר יש לך שאת לא יכולה להגיד כל מה שעולה על דעתך. אני אף פעם לא הרגשתי את הדברים שאת מתארת... דווקא כשהייתי יוצאת עם כל מיני בחורים אהבו את זה שאני "לא כמו כולן", לא שותקת ומעפעפת בריסים, אלא מדברת וחושבת ומבינה מה קורה סביבי. פעם יצאתי עם מישהו שהוא לא ישראלי, ולא יודע לדבר עברית, וישבנו עם חברים שלו. הם דיברו על נושאים שמאוד מעניינים אותי - אבל לא הצלחתי לעקוב אחרי השיחה בגלל השפה. הרגשתי שאני יוצאת די טיפשה ודי קטנה, אבל ממש ממש לא הרגשתי סקסית... נורא התבאסתי מהסיטואציה.

newKiticat

New member
אני נוטה לחשוב

שגברים פשוט לא אוהבים חוכמה שמתריסה בהם. ואם חושבים על זה- מי באמת אוהב להרגיש מטומטם?

talushy

New member
אין קשר בין סקסיות לחוכמה.

ישנים גברים, בעלי חסרי ביטחון שלא מעוניינים שתהיה להם אישה חכמה כי הם רוצים להיות החזקים, המצו'איסטים והכול. את יכולה לנהל דיאלוג מדהים על פוליטיקה, רפואה, פילוסופיה, כימיה על הכול ועדיין להיחשב בעיניי אותו בחור סקסית. אמא שלי תמיד אומרת שגברים רוצים את החיים "stuiped and simple" מפגר ופשוט. אולי בגלל זה. לנהל דיונים בשבילם זה לחשוב, להקשיב, זה להשיב באותה רמה זה קשה. אבל חשוב לי להגדיש, שיש גברים שרוצים בחורה איטליגנטית ובעיניהם זה אחו שרמוטה סקסי! או, שלא מזיז להם כמה את חכמה. "וואלה, היא חכמה אני יכול לדבר איתה כמו מבוגר." וזה לא מוריד וזה לא מעלה.

עוד לא היכרתי את הגבר שרוצה בחורה

מאד מאד אינטליגנטית , ושיהיה בו זמנית גם חכם גברי עדין מתחשב וסקסי. השילוב הזה כנראה לא הכי נפוץ. בכל מקרה ,בן הזוג (המדהים) שלי תמיד רצה מישהי שתהיה הבייבי הקטנה והמתוקה שלו. הוא אוהב לפנק, ללטף, לקנות מתנות וכאלה. ואני לא מאשימה אותו שכאשר אני פחות מפגינה חכמה - זה יותר מסתדר לו עם תדמית הבייבי שתמיד חלם עליה. ואין לי גם בעיה רוב הזמן להשתבץ בתפקיד, זה גם חלק ממני - החלק הילדותי שבי שרוצה הכרה.

אנטוני2

New member
גם סקסית וגם חכמה

בוקר טוב אין כול סתירה בין היותך סקסית להיותך חכמה, יש לא מעט גברים שחשים מאויימים בחברת אישה חכמה,יש בהם פחד מאובדן השליטה שהם מאוד רוצים בו בתוך הזוגיות,וכאן שורש הבעיה, למאבקי השליטה הגלויים והסמויים במידה והם קיימים יש משקל רב בתוך מערכת הזוגיות, כמובן שזה פסול אבל כנראה שזה חלק בלתי נפרד שקיים אצל כול אחד מאיתנו במינון כזה או אחר, מותר לך להיות חכמה דומיננטית וסקסית, הכול תלוי בעוצמה האישית שיש לבן זוגך, אם הוא בתוך תוכו חש מאויים זה אומר שהוא מעריך את עצמו פחות מימך ובאופן טיבעי הוא חש מאויים, מאידך יש גברים הרואים בקשר עם אישה דומיננטית אתגר שממלא בתכנים חיוביים את הזוגיות, את זה מה שאת וכך את צריכה להשאר ולתפקד בתוך הזוגיות, מותר לך לפעמים להשתטות, אבל בבסיס אסור לך לאבד את האישיות שלך, בשורה תחתונה את צריכה ליצור קשר עם אחד שלא רואה בזה איום אלה אתגר כייפי, יום טוב

Princess Maya

New member
זה לחלוטין תלוי-חבְרה.

אני חושבת שזה משהו שמשתנה בהתאם לסביבה שבה את נמצאת. ברור לי שאנשים שמסתובבים במועדונים או אפילו בפאבים/הופעות לא ממש יתעניינו בניהול שיחה מעמיקה כמו שיעניין אותם פלירט משובח או סמול טוק בניחוח אירוטי - וזה בסדר גמוּר. למרות זאת, בני אדם מושכים ומעניינים נמצאים גם מחוץ למועדונים ופאבים. השאלה שלי היא - אם יש לך שכל והשכל שלך הוא חלק ממך וממה שהופך אותך לאלינור, למה להצניע אותו? מניסיוני, לא חסרים מקומות בהם השכל משמש כמוביל בהקסמת הבחור/ה הפוטנציאלי/ת. אם את מנסה למשוך אנשים עם שכל, הם יתעניינו במה שיש לשכל שלך להציע ולא רק בגוף היפה שהוא מתפעל. סקס אפיל, להזכיר לכולנו, הוא נגזרת של אישיות ולאו דווקא של הופעה חיצונית. ההופעה החיצונית רק תומכת בו, אבל הוא משקף את הייחוד שלך כאדם באמצעות שפת הגוף שלך, הדיבור שלך, השפה שבה את משתמשת וכיו"ב. יש אנשים שיסתפקו בחצאית קצרצרה ומבט כאילו-ענו כדי להדלק עליך, ויש אנשים שיעדיפו להתעניין גם במילים שיוצאות משפתיך ולא מפעילותן על איברים שונים בגופם.

newKiticat

New member
להפך.

מה שמייחד אותי מעל כל שאר הסביבה והבנות באיזור- היא החוכמה והאינטלגנציה שלי. אני רואה את עצמי כחכמה ושנונה מהרגיל. והעניין הזה מכפר פי 100 על המראה החיצוני בעיניי. גברים אוהבים שתשחקי איתם, וגם נשים אוהבות לשחק. יש כאן השלמה של אינטרסים. גבר שמעוניין באישה חכמה ואינטלגנטית יימצא אחת כזו. אין ספק, שגברים יותר פשוטים נוטים ללכת על דברים שפחות מסבכים אותם- אבל אני עדיין מאמינה שיש די והותר גברים שאוהבים ומסתקרנים.... לא חסרו לי מספיק גברים, שנמשכו אליי ולו רק בגלל נושאי השיחה והעובדה שידעתי לנהל שיחה בכלל.....

שגיתא

New member
יפה חכמה וסקסית ../images/Emo54.gif

לדעתי לא חייב להיות קשר בין יפה חכמה לסקסית וזה לא סותר אחד את השני.
אני מכירה כמה בחורים נחמדים ביותר שלא היו נוגעים עם פינצטה בבחורה שמוגדרת כ"לא חכמה", לדעתי חשוב להיות חכם אבל לא מתנשא או להשתחצן ובטח לא לשפוט בין אם זה בתוך סקס ובין אם לא וגם אין בעייה להעריץ מישהו. אני חושבת שלאורך זמן אם את בחורה חכמה את חיה בזהות כפולה אם את לא מציגה את עצמך כחכמה זה קשה וזה חבל
אני גם פועלת מתוך מחשבה + רגש, ואני יודעת שזה הרתיע לא מעט בחורים זבש"ם
, והיו בחורים שהחמיאו לי בכל כך כיף להיות שמעבר לכיף האינטימי אפשר גם לדבר איתי על כל נושא שבעולם ומתוך חכמת הרגש אני מסוגלת לגעת בהם ב"חכמה". את יודעת לכמה גברים עזרתי להכיר האנטומיה של גוף האישה (לא בקטע אינטימי) אלא כי הם לא התביישו לשאול אותי כי ידעו שיקבלו תשובה כנה, וכמה פעמים הזכרתי לבנות ובנים שסקס וגינלי לאחר סקס אנאלי עם אותו קונדום לא בריא
ובכלל אני אוהבת להיות חכמה ללמוד להעשיר את עצמי אז למה לי למנוע מעצמי את ההנאה של התבונה,
אני יודעת שהחיים שלי היו יותר קלים אם לא הייתי מנתחת כל דבר אבל מה לעשות זה לא אני, ולא להיות אני רק כדי להתחבב על כמה בנים אז ממש ממש לא, אז תהי חכמה + סקסית + יפה = את שגיתא

מי שזה לא סקסי עבורו

מזומן לתפוס מרחק. אני מי שאני, ומי שזה מושך אותו - שיהנה. ומי שלא - שלא יהיה.

Zoharrr

New member
לא מסכימה איתך בעליל!

אני בחורה נורא נורא נורא חכמה... ומאוד מאוד מאוד מאוד מינית. הגברים שאני איתם נוטים לאהוב את החוכמה שלי ולהעריך אותי מאוד על זה שאני כ"כ חכמה... אני דווקא חושבת שזה נורא סקסי שיש לי שכל בראש. ואני לא איזה מטומטמת שאפשר לעשות בה הכל ואין לה דעה לגביי שום דבר וכל דבר שאומרים לה רק מחייכת,חושפת טור פנינים ומהנהנת בטיפשות. יש לי דעה,תמיד,לגביי הכל. וטוב לי עם זה. ואני מייעצת ונהנת לשמוע עצות מאחרים ותמיד יודעת מה אני רוצה ובחורים מוקסמים מהחוכמה שנשפכת ממני. ואין לי איך להסתיר זאת כי כל מי שמנהל איתי שיחה של 5 דקות מבחין בזה ואני מאושרת מזה שמבחינים בזה,אם יש משהו אחד שאני מתגאה בו מאוד זה השכל שלי. אני מושכת,ונשית ומה שנקרא "חפרנית" וסקסית בטירוף. עם השכל.

למעלה