שאלה עקרונית

Twinsen2005

New member
מיכל...

אני יודע איזה חתול יש לי, שוקו הוא רגדול לפני שהוא כל דבר אחר, הוא מתנהג כמו רגדול, הגוונים שלו בדיוק כמו רגדול והפרווה שלו לא ארוכה כמו של רגדול כי לפי מה שהוסבר לנו הוא מעורב עם סיאמי, אבל היא כן ארוכה וכן קצת מסתלסלת באיזור הבטן... חוצמזה אף חתול אחר לא היה מתנהג ככה במיוחד במיוחד לא סיא6ממי!!! (חחחח השארתי את השגיאות כדי שתראו מה ליצ'י עושה כשהיא מגלה את המקלדת! חחחחחח) בקיצור ליצ'י ממש מגזימה פה עם ההקלדה העיוורת... חחחח אני לא סתם ממציא! אני ראיתי רגדולים במציאות אצל ידידה שלי, זה אשכרה החתול שלי, הוא חולה לשכב על הריצפה על הגב ואתה יכול להרים אותו ולעשות איתו מה שאתה רוצה ולא איכפת לו מכלום.. הוא נהנה מכל רגע..

Sweet Fantasy

New member
מממ..

אני עדיין חושבת שזה סיאמי אולי הואבאמת מעורב ברגדול אבל איך שהוא נראה זה יותר סיאמי בקשר לאופי כל חתול שהוא מעורב יקבל תכונת אופי אחרת ולא כמו זאת של הגזע הטהור. גם לי יש הימלאיה מעורב והוא לא מתנהג כמו הימלאיה גיזעי.. הוא לא ממש נחמד ודיי פחדן ההימלאיה הגיזעיים סנובים אבל לא איכפת להם לקבל ליטוף, הוא לא כזה בכל אופן לא אמרתי שאתה לא יודע מה יש לך פשוט אמרתי שהצבעים זה יותר סיאמי ולא רגדול כמו שאמרת

Sweet Fantasy

New member
אה וד'א..

תרחיק את ליצ'י מהמקלדת..!! קח גיזמו הפך להאקר! היום הוא כבר נגמל והתמסד אבל תמשע הייתה לו תקופה.. הייתי חוזרת הביתה מגלה אתרים פתוחים ופרוצים של הפנטגון ושיחות עם בנות באייסיקיו.. גם כן החמוס הזה הגמילה הייתה קשה מומלץ בחום למנוע את זה לפני שזה מתחיל

Twinsen2005

New member
האמת ש...

היא יותר נתפסה על הקטע של הערסל שההורים שלי קנו.. לא שהיא הבינה שהיא אמורה לישון בו.. מבחינתה זה עוד משהו חדש להרוס ולקלקל... בקשר למקלדת... אני כבר רואה שזה הולכים להיות אני, היא וחבר שלי בתורות מי משחק במחשב... ואני חשבתי שאני אזכה לבלעדיות עליו....

למעלה