שאלה עקרונית האם לדעתכם מותר לתת לאדם שהודח מקורס מד"צים להדריך בשנה הבאה?
ע עמריבליו New member 10/8/03 #1 שאלה עקרונית האם לדעתכם מותר לתת לאדם שהודח מקורס מד"צים להדריך בשנה הבאה?
מ מורן המשצ ממעלה יוסף New member 10/8/03 #2 הודח-לא. אם העיפו אותו מהקורס, כנראה שהוא לא האיש שאמור לחנך ילדים. אבל זה עדיין תלוי בכמה דברים, כמו למשל למה העיפו אותו, ואם השנה שבה לא הדריך עשתה לו משהו והוא למד מטעויות עבר ומשהו בראשו הסתובב לכיוון החיובי.
הודח-לא. אם העיפו אותו מהקורס, כנראה שהוא לא האיש שאמור לחנך ילדים. אבל זה עדיין תלוי בכמה דברים, כמו למשל למה העיפו אותו, ואם השנה שבה לא הדריך עשתה לו משהו והוא למד מטעויות עבר ומשהו בראשו הסתובב לכיוון החיובי.
ע עמריבליו New member 10/8/03 #3 אין שנה שהוא לא הדריך בה העיפו אותו מהקורס הנוכחי. זה באמת משנה למה העיפו אותו?
מ מורן המשצ ממעלה יוסף New member 10/8/03 #4 אם הוא הועף על משהו שלילי שעשה במכוון אז כן-אם זה היה תלוי בי הוא לא היה זוכה להיקרא מדריך, ובכלל להתקרב לילדים.
אם הוא הועף על משהו שלילי שעשה במכוון אז כן-אם זה היה תלוי בי הוא לא היה זוכה להיקרא מדריך, ובכלל להתקרב לילדים.
ע עמריבליו New member 10/8/03 #5 גם אני לא קראתי לו מדריך אלא אדם לצערי כנראה שהולך להיות לנו השנה אחד כזה. אני אנסה לעשות מחר משהו בנידון בפעם האחרונה. זה כ"כ מעצבן.
גם אני לא קראתי לו מדריך אלא אדם לצערי כנראה שהולך להיות לנו השנה אחד כזה. אני אנסה לעשות מחר משהו בנידון בפעם האחרונה. זה כ"כ מעצבן.