שאלה עקרונית

Blue Potion

New member
שאלה עקרונית

היה לי היום ראיון עבודה... זו הפעם הראשונה שביקשו ממני בראיון עבודה לעשות מבחן גרפולוגי... מה גם שלא באתי מוכנה נפשית

כחלק מהמבחן - היו לי 8 ריבועים עם כל מיני קווים ונקודות בפנים - והתבקשתי להשלים אותם לציור ולתת שם לציור.
באחד מהריבועים ציירתי טבעת, והשם היה "הצעת נישואין".

מה דעתכם לגבי זה? איך זה יכול להתפרש מבחינת הגרפולוג?
אני ממש רוצה להתקבל לעבודה הזאת!!!

תשובה עקרונית לשאלה עקרונית .

מה שאת מתארת שעשיית זה מבחן השלכתי בשם " מבחן ורטאג " שאמור לתת לגרפולוג עוד מעט נופך לאישיותך בנוסף למבחן הגרפולוגי .
לגבי שאלתך לגבי הצעת הנישואין ואיך היא תתפרש מבחינת הגרפולוג , במידה והוא לא נשוי יכול להיות שישמח וישיב בחיוב .
בנימה רצינית יותר .
במבדקים שנערכים עבור מקומות עבודה חשוב לזכור שהגרפולוג הוא בעצם שלוחה בלבד של המעסיק , מה שאומר שהוא סה"כ מעביר אוסף של נתונים
אישיותיים על סמך מה שהוא איבחן לגבי כל מועמד ומועמד אולם ההחלטה הסופית לגבי הקבלה לעבודה נתונה אך ורק בידי המעסיק ולא בידי הגרפולוג .
פרט חשוב נוסף שייש לקחת בחשבון שבמבדק גרפולוגי לא ניתן להיות מוכן ( מבחינת להתכונן למבדק ) כך שהיתרון שלך הוא שמתיחסים אליך נטו בהתאם
ליכולותייך וכישורייך לאותה משרה ספציפית ( מבחינתך זה אומר להיות בדיוק מי שאת ) .
חשוב מאוד לזכור שחוסר התאמה למשרה זו או אחרת לא אומר מאומה על יכולתו של המועמד ואין להסיק מכך מאומה על כשירותו למשרות אחרות .
לעייתים אותה תכונה שפסלה אדם להתקבל למשרה מסוימת אותה תכונה בדיוק תכניסו בשערי משרה אחרת .

בהצלחה .

Blue Potion

New member
כל מה שכתבת פה עכשיו...

זה במילים אחרות מה שהיה כתוב בדף הראשון של המבחן הגרפולוגי שעשו לי.
זה ברור לי מאליו שמי שמחליט בסופו של דבר זה המנהל. הגרפולוג משקף את תכונות האופי שלי למנהל, ואם הן לא יתאימו לעבודה הזו - אתאים למקום אחר.

אבל... לצערי לא ענית לי על השאלה.
איך ציור של טבעת אירוסין מתפרש ע"י גרפולוג?

אני יודעת שזה נורא כללי, אבל אשמח אם תוכל לתת לי תשובה כללית

עונה על שאלתך .

המיבדק הגרפולוגי לעולם לא מסתמך ונבנה על ממצא אחד , הרי שום אדם לא מורכב ממצא בודד .
דבריך המובאים הם בדיוק ההוכחה לדברי , גם הגרפולוג שערך לך את המיבדק הגרפולוגי בחר להוסיף עוד אינדיקציה איבחונית לחיזוק
הערכתו .
לגבי ציור הטבעת לא יכול לתת לך תשובה משום שציור הטבעת הוא חלק ממערך של ציורים הנותנים יחדיו תמונה אישיותית לגרפולוג אני לא יודע
מה עוד ציירת חוץ מטבעת אירוסין .
בנוסף לכל ריבוע וריבוע במבחן הורטאג יש משמעות אישיותית שונה , היות ואני לא יודע היכן ציירת את טבעת האירוסין לא יכול לענות .
אגב חשבת למה ציירת דווקא טבעת אירוסין ולא טבעת נישואין ?

כל טוב .

למעלה