שאלה עקרונית ב paging

moriay

New member
שאלה עקרונית ב paging

שלום, יש לי שאלה עקרונית ב paging : אם אני טוענת כל פעם רק נגיד 10 רשומות ב- bind ל gridView, אז הוא לא מציג לי בכלל שיש דפדוף, כי מבחינתו לא צריך דיפדוף כי הוא מכניס את כולם בדף אחד. ואם אני טוענת לו את כל הרשימה, אז הוא מציג תמיד רק את הדף הראשון. אני בעצם לא יודעת מה לעשות ב- gv_PageIndexChanging (זה בהנחה שאני לא משתמשת בקישור ישיר לDB) אם מישהו יוכל לתת לי כיוון, אני אשמח מאוד. תודה רבה

האזרחק

New member
תמיד מביאים את כל הטבלה

בלחיצה על מספר עמוד ו\או "קידמה\אחורה" משנים את ה PageIndex לעמוד שרוצים להציג.

Nil ref error

לא מומלץ. במצב הזה כלל הנתונים נשלחים ללקוח, ואז נשלחים חזרה לשרת. זה מאוד מאוד לא יעיל ברגע שעוברים את כמות שורות של צעצוע (תחשוב 50 ומעלה).

nil ref error

להביא את כל הנתונים מה DB זה עדיין מאוד בזבזני, אתה מביא 500000 רשומות במקום 10

mnmaster

New member
מסכים איתך. אבל איך עושים

paging בלי זה? תמיד הפריע לי הנושא הזה של paging ולא מצאתי פתרון הגיוני. בכלל, איך שולפים בצורה יעילה מהד"ב את קבוצת 10 הרשומות השביעית?

24sharon

New member
>>>

כמה דרכים: 1. ראשית לא לשלוף את כל הרשומות לשלוף רק את TOP 300, ולהם יש אפשרות לבצע PAGING. וזו השליפה המהירה יותר, ואח"כ יהיה את הארכיון שברגע שנגשים אליו זה יהיה הרבה יותר איטי היות שהוא צריך לשלוף יותר נתונים. דבר כזה מתאים לדוגמא למערכת פורום שרוב השליפות היא להודעות האחרונות, והישנות נדחקות אי שם.... וכד'. 2. במסד SQL 2005 יש אפשרות לשלוף את הרשומה מ30-40 באמצעות שימוש בrow count(), פיצ'ר נפלא שהתוסף ל2005. את מספרי העמודים בודקים על ידי select count from table ומחלקים למספר השורות בדף. יש בכך טרחת מה, אבל זו הדרך היעילה והממולצת ביותר, וכשיהיה לי מעט יותר פנאי אולי אמחיש איך לבצע את זה. כל טוב

למעלה