אני לא חושב שהוא צריך לענות
אלה הם חייו הפרטיים. מה שכן, הוא הביא הרבה מאמרים שמראים על אפשרות לחיות כדתי הומוסקסואל. למד והסק מסקנות. כל אדם צריך להתפתח עצמאית בעיני. ובכלל, לא עסקינן במוסר וסטיה. ההומוסקסואליות שלך היא סטיה בדיוק כפי שאתה סטיה אם אתה בלונדיני או ג'ינג'י או עם עיניים כחולות. אין ליחס לה תחושות. אני חושב שלא משנה מה פלוני עושה וכל אחד חייב לעצמו את הבדיקה הבאה: 1. מה היא הומוסקסואליות והאם היא ניתנת לשינוי (לדעתי מדובר בנטיה רגשית ומינית שאינה ברת שינוי). 2. מה מידת ההצלחה של אלה שניסו להשתנות (לדעתי כישלון אחד גדול וחיים קשים ואומללים) אבל זכותך לבחור בזה מתוך אמונה שזה מה שנדרש ממך (בעיני כאמור זאת בחירה נוראית שהרבה סבל בצידה). במצב זה אתה יכול לבחור להיות נזיר (חיים קשים שהיהדות לא תומכת בהם) או להנשא (אך כאן שתי משוכות תצטרך לעבור. לספר ולחיות חיי אישות. חיי אישות לאדם אליו אינך נמשך וכמיהה לדבר אחר לחלוטין אלה חיים בלתי נסבלים ויכולים להוביל במקרים קיצוניים אף לאובדן). 3. האם אפשר להיות דתי והומוסקסואל. אני מאמין שכן. היה יפה לראות ביום שישי במצעד הגאווה הרבה גברים דתיים עם כיפות (ואפילו חלק צעד עם כיפה סרוגה בדגל הגאווה). כך שאתה לא לבד. 4. אם אתה חושב שרק הפירושים הנוקשים חלים (כפי שכמה קיצונים מבטאים כאן) ואין כל מוצא אחר, אז אתה צריך לשקול את המשך היותך אדם דתי. לצערי, זה מענה נכון להתיחסות נוקשה, בלתי מתפשרת ופוגענית.