שאלה עם איך זה הגיוני שליאור הוא אבא של גאיה? הרי אלונה עברה את ההפלה בהצלחה.
ד דין תומאס New member 29/7/05 #1 שאלה עם ../images/Emo58.gif איך זה הגיוני שליאור הוא אבא של גאיה? הרי אלונה עברה את ההפלה בהצלחה.
ד דין תומאס New member 29/7/05 #3 אוקי, עוד כמה שאלות (גם ../images/Emo58.gif) איך יש להם הוכחה לזה שליאור האבא? האם ליאור התכחש לזה?
א אביחי 33 New member 29/7/05 #4 בכדי לדעת את ההוכחות../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif תצטרך לראות בהמשך התכנית... אולי DNA או מש'ו כזה... אבל זה ממנו
בכדי לדעת את ההוכחות../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif תצטרך לראות בהמשך התכנית... אולי DNA או מש'ו כזה... אבל זה ממנו
א אביחי 33 New member 29/7/05 #8 ממש בפרקים האלה.. כי הם כבר הביאו את התינוקת,אז אני מאמין שכל הדיונים על זה וכל השאלות יתבהרו בהתחלה... לילה טוב גבר
ממש בפרקים האלה.. כי הם כבר הביאו את התינוקת,אז אני מאמין שכל הדיונים על זה וכל השאלות יתבהרו בהתחלה... לילה טוב גבר
ח חיפושית03 New member 29/7/05 #10 ../images/Emo58.gifליובל הסקרן ../images/Emo58.gif אהבה מעבר לפינה 3 - פרק 231 יום חמישי הבא דניאלה ואמנון מספרים לליאור כי גאיה היא בתו מאלונה, ששמרה על ההיריון ונסעה להודו. ליאור מתקשה להתמודד עם הידיעה
../images/Emo58.gifליובל הסקרן ../images/Emo58.gif אהבה מעבר לפינה 3 - פרק 231 יום חמישי הבא דניאלה ואמנון מספרים לליאור כי גאיה היא בתו מאלונה, ששמרה על ההיריון ונסעה להודו. ליאור מתקשה להתמודד עם הידיעה
פ פו הדוב הכוסון New member 29/7/05 #12 אה בסוף הוא כן אבא שלה היה די ברור חחח רגע אין לי אפיה לשאול חח היה היום פרק או לא ?
פ פו הדוב הכוסון New member 29/7/05 #14 אוי אוי... זה היה כאילו כשאלה כזאת... לא שמתי לב שזה בעצם ספויילר.. סורי..