שאלה עם אופק מדיני

שאלה עם אופק מדיני

אני מתכוון להגיש מועמדות לבצלאל עיצוב תעשיתי ומתעסק עכשיו בתיק העבודות שלי להפתעתי גיליתי שרוב מה שיש לי להגיש זה עבודות תלת מימד במחשב מודלים שעשיתי וכדומה ועבודת דו מימד שנוצרו גם הם במחשב השאלה שלי לאלה שעברו את הסיוט הזה היא מה היחס של המחלקה כלפי עבודות שכאלה אני יודע שאלה כללית ועל נושא מאוס אבל בכל זאת קריטית מבחינתי.

תלתן3

New member
ידידי עם אופק

שלום לך, בבתי ספר לעיצוב בודקים בעיקר את מהלך המחשבה שלך, את הקונספט,יצירתיות,חשיבה עצובית בסיסית,מסר , ראיה מרחבית , אישיות וגם השכלה קודמת. מה לא בודקים? שליטה בתוכנה זו או אחרת, זה לא חשוב זה רק כלי. לפעמים אפילו זה מכשיל, משום צומת הלב מופנית לביצוע בלבד ולא לרעיון. אתה יכול להגיש תיק עבודות מגזרי נייר אם הרעיון יפיל אותם מהרגליים אז התקבלת! ובכל זאת מה כדאי להגיש: קודם כל למחלקה שאתה נרשם איליה לדעתי אתה חייב דבר אחד תלת מימדי ,לא מהמחשב, למשל: "מזוזה לחילוניים" רעיון יוצא דופן רישום בעיפרון של פרט תעשיייתי ושל פרט אורגני -הפכים. צילום של אובייקט או מצב ושיפור הצילום בעזרת הדבקות נייר או צבעי מים או צבעי פנדה וכ´ בקיצור תראה שאת יצירתי ולא שיגרתי בברכה ראובן מרצה לעיצוב נ.ב הינך מוזמן לשאול שאלות נוספות- בהצלחה!

casperit

New member
עכשיו אני אדע למי לפנות

לפני הרגע הקריטי... אם מותר לשאול איפה אתה מרצה?

תלתן3

New member
מרצה ב

מכללת יהודה ושומרון, בית לעצוב "אורט סטודיו" בברכה ראובן

למעלה