שאלה על Xiaomi Redmi Note 6 Pro

dino_din

New member
שאלה על Xiaomi Redmi Note 6 Pro

התיעצתי איתכם על samsung s8 לאבא שלי אבל אחרי עוד קצת חפירה, נראה שזה משהו עם מסך כזה שגולש לצדדים ואני לא בטוח שיהיה לו נוח. גם חשבתי על מה שענתה לי עינת בפורום שזה מכשיר שכנראה יושב במחסן המון זמן (חשוב מבחינת בטריה).

אני חושב עכשיו על Xiaomi Redmi Note 6 Pro. נראה מכשיר עם המון מקום איחסון, מצלמה לא רואה, מסך גדול ומחיר ממש זול (בוואלה שופס זה 800 ש"ח). יש איזו המלצה קריטית נגד המכשיר?

תודה מראש.

dino_din

New member
מחפש עליו ביקורות בזאפ

הן נעות בין:

טלפון מעולה!!! הבטרייה מספיקה ליומיים!!! מצלמה פצצה, לא צריך לקנות מצלמה ב 5000 ש"ח.

לבין

טלפון גרוע, מצלמה בינונית, חיבור הטענה מיושן, לא נוח, אין מקום לנוטיפיקציות.

מה ביקשתי כבר? מקום איחסון, מצלמה טובה ומחיר סביר (נגיד 1000-1300), לא נשמע לי בקשה כזו גדולה.

em28

Well-known member
בניגוד ל-S8 הרדמי לא מתיימרת להיות סדרת דגל והמחיר בהתאם

זה מתחיל במסך פחות איכותי (גם אם יותר גדול), ממשיך במעבד מסדרת הביניים, ובמצלמות הפער הוא כבר של שמים וארץ (בעיקר בלילה ועוד יותר בוידאו).
לצד הזכות המחיר הזול והסוללה.
&nbsp
לעניות דעתי:
או שמורידים את התקציב והדרישות בהתאם ורוכשים סינישקר כלשהוא ב-400-500 ש"ח,
או שמעלים את התקציב ורוכשים שיאומי שקר (פוקופון או MI8 לדגמיו) ב-1100 ש"ח וצפונה.
&nbsp

dino_din

New member
מעניין. תודה ועוד שאלה

מעבד פחות קריטי במקרה הזה כי הוא לא משחק הוא מריץ הרבה דברים.
בעיקר קורא חדשות , ספורט , פייסבוק.
מידי פעם מצלם (לא הרבה אומנם אבל מתבאס שאצל שאר הפנסיונרים יוצא ממש יפה ואצלו לא). ורוצה שכל התמונות ישמרו בלי למחוק מידי פעם.
&nbsp
לא הייתי הולך על משהו ממש נמוך אבל חבל להוציא הרבה על שימוש מועט.
&nbsp
הכנסתי עוד מכשיר למשוואה. ראיתי וואווי P20 ב 1700 (גו מובייל - https://www.gomobile.co.il/items/1912331). מבחינת מקום, 128 ג'יגה, מצלמות עושות רושם טוב, מגיע בערכה מקורית לפי מה שכתבו. קצת יותר יקר אומנם אבל נראה לי שנוכל לעלות קצת אם אין למכשיר הזה מגרעות רציניות שאתם מכירים.
&nbsp
אגב, כרגע עם איזה LG שעלה 700 ש"ח לפני שנה וחצי/שנתיים. הסוללה סיימה את חייה כך שזה בעיקר הלחץ למצוא חדש בימים הקרובים (וכמובן, המצלמה שם ממש גרועה ומבאסת אותו).
&nbsp
תודה!!

em28

Well-known member
אם הגעת למחיר הזה תראה את ההתלבטות שלי: OP6 VS MI8

z1george

Member
מנהל
P20 מצלם ממש טוב- השאלה אם אתה רוצה לשלם את ההפרש

אבל השאלה האם המצלמה שווה לך לשלם 1700 שח במקום 800 שח.
מה עם אחיו (הזהה ב99%) הונור 10 שעולה 1299 שח חדש (באילת) בגרסת 128GB. הוא יצלם יותר טוב משני השיאומי. מה עם לעלות באיכות הכללית ולקנות יד2? יש כאלה שמוכרים אחרי שבועיים- חודשיים מכשירים "כמו חדשים"

dino_din

New member
HONOR 10 עוד נמכר פה?

אני מתכנן לקנות במרכז ולא באילת אז המחיר טיפה יותר גבוהץ בכל מקרה, כמעט ולא רואה אותו בזאפ, זוכר שחיפשתי פעם וכבר אז הוא כמעט ולא נמצא בחנויות.
&nbsp
עם P10 (או 9, לא זוכר כרגע) יש לנו ניסיון טוב (לאישתי יש כזה ואני כל פעם מתפעל מהמצלמה שלה).
&nbsp
לגבי התוספת. עבורי לא הייתי משלם, כל המכשירים שלי לאחרונה (מייזו, שיאומי למינהם) עלו סביב 1000 שח. לא יותר.
&nbsp
אבל רוצה שאבא שלי יהנה אז לא איכפת לי להמליץ על מחיר קצת יותר גבוה (אגב, הוא קונה לעצמו, הוא לא צריך אותי בשביל הכסף אבל עדיין הוא לא מבין כלום אז כן מנסה למצוא את מה שהכי יתאים במחיר טוב).
&nbsp
יד 2 קצת גדול עלי כשזה לא עבורי (עבורי הייתי לוקח סיכון, עבורו רוצה שיקבל חדש מהחנות בצורה מסודרת).
&nbsp
תודה על העיצות!

z1george

Member
מנהל
זאפ לא ממש אינדיקציה לכלום

בטח לא התגובות המוזמנות שם
ולא הבנתי למה "נמכר בהרבה מקומות" זה משנה.
ביוני עוד חודשיים וחצי יוצא המחליף של הH10

evike

Well-known member
מנהל
לא קשור לנושא הפורום, אלא לזאפ

פרסמתי חוות דעת על חנות למכשירי חשמל, בלי הזמנה של אף אחד, אלא רק בשל חוויות נהדרות שהיו לי בחנות.
כדי שחוות הדעת שלי תתפרסם, נדרשתי להרשם לזאפ, נדרשתי לכתוב מה בדיוק קניתי, ונדרשתי לשלוח העתק חשבונית. הכל כדי לוודא שהחוות הדעת אמיתית.
לקח לזאפ כמה ימים של בדיקה עד שהם פרסמו את חוות הדעת שלי.
לאחר כמה חודשים, בעקבות חוויה טובה נוספת בחנות, כתבתי שוב חוות דעת, וזאפ כתבו לי, שניתן לפרסם רק חוות דעת אחת לאותה החנות מאותו הכותב, ושאלו אם לפרסם את חוות הדעת החדשה, או להשאיר את הישנה.
אז אולי בכל זאת יש פה ושם חווות דעת מוזמנות, אבל כנראה הרוב אמיתיות.

BBBAAABBB

New member
שיאומי REDMI NOTE 6 PRO.

1) מכשיר מצוין ביחס למחיר.

2) הרמקולים שלו הרבה יותר חזקים מהרמקולים של השיאומי REDMI NOTE 5 AI.

3) יש רק חיסרון אחד שמעצבן הנוצ' בראש המסך, כשמקבלים התראת נוטיפיקציה או אי-מייל או וואסטאפ רואים רק אייקון אחד בראש המסך מכל יעד שממנו נשלחו ההודעות, במכשירי שיאומי בלי נוצ' רואים כל אייקון על כל הודעה בודדת בנפרד.

למעלה