שאלה על sygate

shai_shai_shai

New member
שאלה על sygate

התקנתי את התוכנה לאחר המלצה של uzi והיא עובדת מצויין אבל היא משאירה פתוח את פורט 135 RPC , אני רוצה לסגור פורט זה אז אני מנסה לעשות זאת ידנית אבל אני לא מצליח, ניסיתי לעשות זאת גם דרך Advanced rules אבל שם אין לי דרל להגדיר את זה בפורט מסויים אלא רק IP אני משתמש ב Sygate Personal Firewall Pro 5.0 תודה לכל מי שעוזר

mmm

New member
PORT 135 ...

כדי לסגור פורט 135 עשה: גש של advanced rules >add>ports and protocols מכאן באפשרות protocol סמן tcp, באפשרויות שיפתחו לך סמן באפשרות local את הפורט 135. גש בכרטיסיות לאפשרות general- וכתוב כותרת באפשרות rule description, למשל block 135. אשר. בטבלה אמור להופיע הפורט הנל והכיתוב block 135... הפורט חסום.

uzi2

Active member
נסה לראות אם הדבר הבא יעזור לך

גש ל- run והקש שם dcomcnfg ויפתח לך חלון "Distributed Com configuration". שם אמורים להיות לך מספר מסכים. במסך ה- default properties תוודא שלא מסומן Enable Distributed COM on this computer. במסך ה- Default Security תוודא שלא מסומן לך Enable Remote Connection. עדיף לבטל הרצה של שרות לא נחוץ מאשר להשאיר אותו פעיל אבל לחסום אותו עם הפיירוול.

רש

New member
הפקודה dcomcnfg

אמורה להיות גם בחלונות 98 או רק בגרסאות המאוחרות יותר. אצלי ב 98 לא מצאתי פקודה זו.

uzi2

Active member
האמת היא שלא ממש ידוע לי

באלו מערכות הפעלה יש את זה או לא. בכל מקרה, ב- Win98 בד"כ RPCSS לא רץ ממילא, ופורט 135 לא פתוח ממילא (שוב - זה רק בד"כ נכון). לפעמים תוכנות ספציפיות שמתקינים ב- Win98 מריצות RPCSS, וגם אז לא תמיד צריך את זה. תוכל לבדוק גם ידנית בעזרת regedit. חפש את המפתח הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE ואם יש מפתח כזה, ראה את הכניסות אליו (בפאנל השני). אם יש לו כניסות בשמות: EnableDCOM ו- EnableRemoteConnect אז (באם המחשב שלך לא אמור לאפשר חיבור מרוחק בעזרת DCOM) יש להגדיר את את הכניסות הללו ל- "N". כרגיל, מומלץ רק אם יש לך נסיון עם regedit.

רש

New member
בדקתי ברגיסטר ומצאתי

שאומנם היה איפשור. שיניתי ל "N" ובזאת ביטלתי את האופציה הזו אם בכלל היה בה שימוש. מה ניתן לעשות מרחוק במקרה שה DCOM מאופשר.

shai_shai_shai

New member
מצטער שלא עניתי אבל תודה

תודה ל mmm התושבה עזרה לי מאוד רק עוד שאלה קטנה, שאני נכנס ל GRC הוא מצליח לזהות את ה LocalHost שלי שהשתמשתי ב BlackIce הוא לא הצליח לגלות את זה, יש דרך שבא לא יוכלו לגלות את LocalHost שלי? ועוד שאלה קטנה מה זה Anti-ip spofing?, אם זה עוזר? תודה לכל מי שעונה ותודה שוב ל mmm על התשובה שי

למעלה