שאלה על SOFTICE

antidot

New member
שאלה על SOFTICE

מישהו יכול להפנות למסמך טוב בנושא עבודה עם SOFTICE ? רצוי משהו מעודכן וספציפי לWINDOWS2000 ואל תגידו WWW.GOOGLE.COM אני מכיר את האתר. פשוט לפעמים עד שאתה מוצא משהו שבאמת שווה משהו אתה עובר על 100 לינקים ויוצאת לך הנשמה. תודה מראש ANTIDOT

S-G-T

New member
תשתמש ב www.hotbot.com !!! סתם ..

סתם !! - תזכיר לי - זה הפיירוול - או hex editor או משהו - או שיכול להיות שאנ ימתבלבל אם black ice ....

antidot

New member
נו באמת ?

זה DEBUGGER מאוד מתקדם שבעזרתו אתה יכול לדבג אף את המודולים של מערכת ההפעלה דרייברים אפלקציות וכל זה בREAL TIME google it for knowledge

S-G-T

New member
אה :)

hexeditor ...אל תתוכח - אני יודע שאני טועה - אבל תן לי את הסיפוק שבליקרוא לזה hexeditor - טוב ?!?! - :) חבר שלי משתמש בזה כדי ליצור key generators :) אנ יאשעל אותו - הוא קראקר או משהו :)

stac

New member
חבל

לפני כמה זמן היו לי מלא לינקים בנושא אבל אחרי שSOFTICE מקפיא את המחשב שלי עשרות פעמים החלטתי לסיר אותו וגם למחוק את כל הקישורים במעודפים שלי ואם כבר מדברים על מנועי חיפוש אז שמעתם על www.teoma.com ? דבר פיצוץ

stac

New member
זה מדריך ממש טוב

http://www.spiralspace.com/programming/UsingSoftICE

stac

New member
כן!

זה לא למתחלים זה מסביר נושאים עם שילוב של SoftICE

antidot

New member
6 דפים מסכנים ?

אני מחפש משהו יותר נרחב... ונראה לי שכבר מצאתי.. תודה בכל מקרה

SoftICE

הוא הסיבה שבגללה שיפרתי את המחשב שלי.. ובסוף התאכזבתי... אין ספק שדיבגר עושה חיים קלים, אבל אם אתה שואל אותי - רק דיסאסמבלר... פשוט האתגר... הרבה יותר גבוהה. 9 מכל 10 קראקרים (כולל עבדך הנאמן) ממליצים על WinDSM. בכל מקרה, ב-hack.box.sk חיפשת? אריאל

למעלה