שאלה על SMVVVVVVVV

5קארינוש

New member
שאלה על SMVVVVVVVV

טוב אז ככה אני התחלתי לראות רולאבוגן מההתחלה ושמעתי על חיים שלי לא היה לי כוח להתמכר לעוד סדרה, אחרי כמה זמן בת דודה שלי אמרה לי שזאת סדרה סוףףףף אמרתי אינמצב אני לא רואה! עם הזמן התחיל להימאס לי מרולאבוגן אני יכולה לדעת את כל הסוף בע"פ הוא כ"כ צפוי ומשעמםםםם :S קיצר אמרתי טוב נו ננסה חיים שלי התחלתי לראות והתמכרתי!!!!!!!זאת אחת הסדרות היפות ביותר שראיתי אי פעם!! רק חבל שלא ראיתי מההתחלה.... קיצר אני צריכה שתמלאו לי כמה חורים : *איך נטליה חברה של קיקה?מאיפה הם הכירו?ולמה היא מסתירה את זה מפקודנו שהם חברים?<= *איך היא הגיעה בכלל לעבוד אצל פקונדו? *מי הם הילדים שפקונדו אימץ? ועוד משהו-ראיתי באחת ההודעות פה שהיה פרק עם דגלים של ישראל מישהו מוכן להסביר לי למה זה היה קשור?ואולי אפשר לראות את זה איפשהו?! זהו לבנתיים ;) מחכה לתגובות.........=]תודהההההה:p

כמה תשובות ../images/Emo26.gif ../images/Emo205.gif

קודם כל - ברוכה הבאה!
גם הסוף של "חיים שלי" קצת ידוע מראש, חייבים לציין (מוניטה ומרטין
) אבל הטלנובלה מפוצצת מצחוק וכיף לצפות בה בכל מצב!
מוניטה התחילה את הטלנובלה כשהיא חברה של קיקה כבר 9 (!) שנים, הם הכירו מילדות וגדלו יחד באותו שיכון בו הם גרים גם כיום... בעקבות מה קיקה התחיל עם מוניטה גילינו השבוע בפרקים עם אלדו (איש המסכה)
אפשר להניח שמוניטה מסתירה את העובדה שיש לה חבר ממרטין, פשוט בגלל ש... הוא מוצא חן בעיניה! בכלל, כל ההיכרות שלהם בהתחלה היתה מבוססת על שקרים (או הסתרה) בקשר ליחסים שלהם עם בני-זוגם, כדי לפתח את הקשר ביניהם... וברגע שמתחילים לשקר - ממשיכים עם זה כדי שהשקר לא יתגלה, מה שכמובן יגרום יותר נזק בהמשך...
מוניטה הגיעה ל-"תאגיד קסאדה" אחרי שנפצעה בקרב אגרוף ולא יכלה להמשיך להתאגרף, ולכן נזקקה לעבודה אחרת... מוניטה הלכה לחפש עבודה בקסאדה בעקבות חברתה קימברלי שכבר עבדה שם, אך לא התקבלה ובכתה בחוץ... אז הגיע מרטין, ראה אותה (והתאהב בה מיד כמובן) והשיג את העבודה בשבילה - והשאר היסטוריה
שלושת הילדים שמרטין אימץ (זמנית - בינתיים) הם שלושה אחים עזובים שגרו במעון יתומים לפני כן, ואחרי תקופה בה הוא עקב וביקר אותם, ובעקבות איומים של בית-המשפט כי יפרידו ביניהם כדי למצוא להם בתים מאמצים, הוא החליט לאמץ אותם אליו
באחד הפרקים מרטין הזמין את מוניטה לערב (הרמת כוסית כזו) אצל שגריר ישראל בארגנטינה, ולכן היו תלויים דגלי ישראל באולם בו נערך הערב בנוסף - שמועות מספרות כי בסביבות חודש אוקטובר נטי ופקו יגיעו לצלם מס' פרקים כאן בארץ (רק שמועות כרגע)
מקווה שעניתי על הכל - אם יש לך עוד שאלות תשאלי, ואם יש למישהו להוסיף או לתקן - בבקשה

א-מ-ן...

באחד הפרקים מרטין הזמין את מוניטה לערב (הרמת כוסית כזו) אצל שגריר ישראל בארגנטינה, ולכן היו תלויים דגלי ישראל באולם בו נערך הערב בנוסף - שמועות מספרות כי בסביבות חודש אוקטובר נטי ופקו יגיעו לצלם מס' פרקים כאן בארץ (רק שמועות כרגע) -אמן ויגיעו לצלם בארץץ---

תשובות ../images/Emo13.gif

* מוניטה חברה של קיקה כבר 9 שנים. מאז שהם היו ילדים. ו..האמת שאני לא כל כך זוכרת למה היא מסתירה את זה ממרטין..
*מוניטה חיפשה עוד עבודה חוץ מהאיגרוף כי בעל הבית לחץ עליהם עם השכר דירה. אז קימברלי סידרה לה ריאיון שם (קימברלי כבר עובדת שם 3 שנים). עכשיו, לא היה לה מה ללבוש, אז היא לקחה מהטורקייה שמלת מיני שחורה כמו של זונה... והיא לא ידעה מה היא צריכה ללבוש, היא חשבה שזה בסדר. אז היא הלכה לראיון, ואז מרסדס לא הסכימה אפילו לראיין בגלל הלבוש שלה.. אז מוניטה התחילה להרביץ לה ולקלל אותה עד שהעיפו אותה מהבניין. אחרי זה, היא ישבה בחוץ ובכתה. מרטין ראה אותה, דיבר איתה והבטיח לה שהיא תעבוד שם ויהי מה. ומאז היא עובדת אצלו
(סורי שזה מגילה כזאת אבל זה הסיפור..את יודעת.. טלנובלה.. סיפור ארוך...
) *הילדים שמרטין אימץ, הם חוסה, לאורה וקוקי שאת רואה לפעמים בבית שלו. חוסה הוא זה שמאוהב בטורקייה ומקלקל את תהליך האימוץ כל הזמן... *הדגלים של ישראל, היו כי היה פרק אחד, שהיה אירוע בשגרירות ישראל בארגנטינה, שמרטין היה מוזמן אליו. קונסטנסה חטפה פריחה, ולא יכלה לבוא איתו. אז נחשי את מי הוא לקח במקומה??? את מוניטה כמובן...
מקווה שעזרתי..

אם כבר, גם לי יש שאלה... ../images/Emo205.gif

פספסתי פרק או שניים השבוע בגלל הצבא... ולא יכולתי שלא לשים לב לייבוש ההורס שדבי עשתה לקונסטנסיה
אז השאלה שלי היא - איך דבי הגיעה להיות בחבורה של הבנות של מוניטה

Rony 05

New member
אני לא בטוחה,

אני חושבת שזה בגלל שקוסטנסה רצתה לשקר שהיא בהריון ממרטין ודבי לא הסכימה שהיא תשקר ככה... ובסוף קוסטנסה באה לשקר למרטין לגבי ההריון ובדיוק דבי נכנסה אז קונסטנס אמרה שהיא לא בהריון...

Rony 05

New member
יואווהשם שלה באמת מעצבן

סורי על השגיאות בו. איך קוראים לה באמת? עדיף שאני אקרא לה בשם האמיתי היא דווקא היתה מזה חמודה ב"להתאהב"

מונסטנסה ../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif

חחח עם כל השיבושים שהם עושים לשם שלה בסדרה, באמת קשה להיזכר איך השם המקורי הולך
בכל מקרה, ראיתי את הפרק הזה, אבל ישר אחרי זה דבי התחילה להסתובב עם שאר הבנות
כאילו היא היתה חברה שלהן תמיד

Rony 05

New member
נראה לי?

היא תמיד הגנה על מוניטה וגם לא פעם דיברה עם קימברלי... אתה כבר מכיר את הדמות שלה,היא לא החלטית כ"כ....

הכל התחיל מזה שהיא התחבאה אצל

קימבו בחדר שלהם והחליטה שקימבו זאת החברה הכי טובה החדשה שלה... וככה היא נכנסה ללה בוקה חחחח

דפנושית

New member
קונטו../images/Emo6.gif הכי יפה!

זה דבי המציאה
ודבי התחברה עם דבי כשקימברלי עזרה לה להתחבא ב"אופיס"
כשהיא ברחה ממיגל וקונסטנסה.. ואז היא החליטה שקימבו היא החברה הכי טובה שלה.. ואז היא גם הזמינה שת קימבו לצאת איתה למסיבה.. והן סיפרו שהן ממש נהנו (ומונה קינאה בדבי על זה שהיא חברה של קיברלי
) ועם מוניטה היא התחברה (כמובן שעם שתיהן מההתחלה היא התחברה, אבל עכשיו יותר מתמיד) כשמיגל ניסה לעולל משהו לדבי (סגר עליה מכונת צילום ותקע לה דפים בפה
) ואז מונה באה והכניסה לו בוקס.. אז דבי מעריצה אותה עכשיו
וזהו בערך..

דפנושית

New member
למה אי אפשר לערוך הודעות

בפורומים של תפוז
זה כזה מעצבן! (עכשיו ניר בטח יגיד משהו כמו "זו לא בעיה של הפורום, זו בעיה שלך שאת טועה"
)

Rony 05

New member
חחחחחחחחח

יותר מעניין אותי מה הוא יגיד עכשיו שלקחת לו את המשפט!

למעלה