שאלה על SGS

Skaat Girl

New member
שאלה על SGS

כשרק קיבלתי את המכשיר פתחתי סתם חשבון עם מייל וסיסמא(שאני ממש לא זוכרת) בג'ימייל דרך המכשיר עצמו,עכשיו אחרי תקופה שאני עם המכשיר פתחתי חשבון נורמלי עם פרטים נכונים... וכדיי למחוק את המייל ראשון שפתחתי כתוב לי שאני צריכה לעשות "איפוס נתוני יצרן" ומתחת לזה כתוב לי "מחיקת כל הנתונים בטלפון" עכשיו השאלה שלי זה, מה זה אומר מחיקת כל הנתונים? מה זה יימחק לי בעצם?הודעות?תמונות?אנשי קשר? אשמח לקבל תשובה,פשוט בגלל החשבון הישן יותר זה לא נותן לי לבצע כלום מהמחשב למכשיר והפוך....אבל אני חוששת לעשות איפוס....

Shpritz

New member
כשלוחצים על זה רשום:

חשבון גוגל שלך, נתונים והגדרות של המערכת והישום, הישומים שהורדת. לא ימחקו: תוכנות המערכת וחבילות הישומים הקיימים, קובצי SD כגון מוזיקה ותמונות. אוסיף ואומר שנתקלתי באותה בעיה לפני כמה ימים ושום שיחזור ולא נעליים עזר לי לפתור את הבעיה הזו. נאלצתי "לפרמט" את המכשיר עם רום חדש.

Skaat Girl

New member
אבל במידה ומפרמטים אז אין אחריות

ואני לא רוצה להגיע למצב כזה... וישומים הכוונה למשחקים ואפליקציות שהורדתי? ואיזה נתונים והגדרות של המערכת והישום יימחקו למשל?

Skaat Girl

New member
עוד שאלה לגביי עידכון גירסא...

מישהו כאן עידכן גירסא? שווה לעדכן?הבנתי שאם מעדכנים אז הכל נמחק כאילו לא היה כלום בפלאפון זה נכון?! ושאלה אחרונה חביבה(נראה לי חחחח) איך אני שומרת בג'ימייל את האנשי קשר שלי?

Skaat Girl

New member
מישהו?

עשיתי יפוש ולא מצאתי תשובה ברורה... האם חיפשתי לא טוב?!

למעלה