שאלה על redirect

snapple15

New member
שאלה על redirect

היי, רציתי לדעת אם יש פונקצייה מקבילה ל- response.redirect של ASP רק ב-PHP ואם כן איך משתמשים בה תודה מראש.

כן יש...

פשוט תרשום את הכתובת שאתה צריך אחרי ה- Location:, אם למשל אתה רוצה להפנות לדף בשם Page.php אז זה יהיה ככה-
header("Location: Page.php");​

snapple15

New member
תודה ועוד שאלה

גם בזה וגם בעוגיות ו-Session זה אומר לי שיש בעייה: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by וכל מה שיש לפני השורה שעליה הוא נותן הערה זה if וכל מיני לקיחת משתנים בצורת POST, חיבור למסד MySQL ו-echo אחד מה הבעייה? (ניסיתי להוריד את ה- echo ולא עזר...)

N i X

New member
אם אתה לא מצליח לפתור את זה...

אני בטוח שהבעיה היא אצלך בסקריפט, אם תביא את הקוד, אולי נמצע את זה... אינך יכול להוציא פלט _כלשהו_ ואז לשלוח עוגיה, או להתחיל session (גם הוא שולח עוגיה, אלה אם בחרת אחרת...) שכן עוגיות נשלחות בheader, לפני הדף עצמו. אתה יכול לנסות לעשות
output_buffering = 4096​
בphp.ini וזה יסדר לך את זה חלקית...

snapple15

New member
תגובה..

הנה לדוגמא: <? $o = $_POST["log"]; if ($o == 3) { session_start(); Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at login.php:1) in login.php on line 4 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at login.php:1) in login.php on line 4 מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש

snapple15

New member
לא, אין.

לכן גם אני חושב שמשהו ממש לא בסדר כי אין כלום לפני!

yahelb

New member
כמה הצעות

1. נסה להעביר את session_start להתחלת הקובץ ללא ההתניות בשורה הראשונה. 2. חיפוש מהיר ב google הביא לי עוד הצעות כמו למחוק שורות ריקות בסוף הקובץ.

למעלה