שאלה על( ODL (Type Library

שאלה על( ODL (Type Library

אני רוצה להכין TLB בשביל DLL שהכנתי ב VB כדי להגדיר CONSTANTS יחד עם ה DLL. אני צריך לכתוב קובץ ODL, ובתוך אלמנט MODULE לכתוב את הקבועים שלי. כתוב ש DLLNAME זה חובה אבל UUID זה לא - אם אני אציין UUID אז באופן אוטומטי ה Type Library ישוייך לDLL שלי כשאני אוסיף אותו ב REFERENCE או שעדיין אצטרך להוסיף אותו ידנית? (אם כן - צריך לעשות איזשהו REGISTER ל TLB? אם אני לא אציין UUID, אז איך זה ישפיע?

לא, אבל תשובה על IDL גם לוקח

ODL - Object Description Language IDL - Interface Description Language אני חושב ש IDL התפתח מ ODL, כך ש IDL גם תופס.

The_Mighty_Perr

New member
אמ....

בס"ד טוב אני לא מומחה בעניין, אבל... באתר של MS יש תיעוד של מהדר IDL - MIDL, ושל שפת IDL עצמה... אני מניח שאתה יכול להתחיל את החיפוש שם. http://msdn.microsoft.com/ בברכה...

קצת קרדיט... חיפשתי, לא הבנתי

יש לי MSDN LIBRARY, ויש שם תיעוד על הכל, אבל עדיין לא הצלחתי להבין את זה בדיוק.

The_Mighty_Perr

New member
אמ......

בס"ד אני באמת מצטער ב-MSDN ONLINE היו הסברים שנראו לי די טובים. הידע שלי בנושא הוא פחות מבסיסי - הוא אפסי. עדיין לא למדתי ActiveXו -COM כמו שצריך, אז אני לא יכול לעזור לך ב-IDL, ואפילו לא שמעתי על ODL... אם תגיד לע על מה בדיוק אתה עובד, אולי אני אוכל להציע דרך פתרון רצת פחות מסובכת... בברכה...

פינצ

New member
האמת, לא ממש הבנתי את השאלה שלך

אבל יש לי מילה להגיד regsvr32

TZURYOAV

New member
סתכל על התשובה שנתתי ל

siftach למטה וחוץ מזה את התשובה על השאלה שאתה שואל אני בוודאי יודע אבל גם אתה יכול לפתור אותה לבד...פשוט תנסה מה יכול לקרות לך? אולי תלמד עוד כמה דברים בדרך... יואבי-השחצן

למעלה