שאלה על

נזכרתי ב-../images/Emo39.gif של הבן שלי../images/Emo99.gif

הוא היה אמממממממ אאאאאאאאוץ ועכשיו לעניין ה-כ-ל זה התחיל במשחק דרך השיעורים ועד לבילוי משפחתי הוא פשוט היה כמו אח גדול נשבעת לך שהייתי מוכנה להיות אמא שלו לפחות פעמים בשבוע

שנה שעברה זכינו ../images/Emo142.gif

ועד היום הוא בן משפחה בבית. בזכותו המון דברים השתנו לטובה אצל הבן שלי, בעיקר היו אלו שיחות הנפש. הסטודנט שלנו חקר ודרש,עד שהוציא מבני את מה שהוא רוצה באמת לעשות בזמן שלהם ביחד,ישבו,תכננו,חקרו ו: בנו דאון והטיסו אותו כל מיני הרכבות בחשמל ואלקטרוניקה סיורים במוזיאונים(בעיקר המוזיאון למדע) אבל שוב חוזרת,במיוחד שיחות ותשומת לב אישית והדגשה חוזרת כל העת שהוא שם בשביל הבן שלי. והוא היה שם גם בשבילי,הוא הכריח אותי לצאת מהשתבללות של אחרי הגירושין,במקום שאף אחד לא הצליח,הוא עשה זאת. יש לנו פינה חמה מאד בלב לחונך שלנו
אנחנו זכינו בפרח! .

חשוב לדעת ולזכור כי ישנם גם

סטודנטים שמנצלים ילדים תמימים מבקרים את הילד פעם ב חודש וסוגרים עניין את מילגת הלימודים הם יקבלו.

destiny36

New member
נראה לך?../images/Emo150.gif

אם הוא יעשה בעיות אני אשים לו פלפל בפה והוא יתחיל לקרקר כאן בלי לשכוח את הזמנים
. ההתרשמות היתה ראשונית. אני תמיד אהיה בסביבה גם אם לא פיזית. ואבדוק שהכל קשורה. כמובן גם לגבי הזמנים. חיכינו מתחילת השנה לא סתם ובטח לא לאכזב את בני.

טעות../images/Emo70.gif

אומנם לפני 20 שנה,אבל... כרכזת פר"ח לשעבר...ועם נגיעה שם גם היום... מספרת לך ש... יש מעקב צמוד וביקורת שבועית על הסטודנטים. אחד ל...זה עלול לקרות,אך לא לאורך זמן... אותו אחד מוחלף מיידית באחר. ובלי קשר לתשלום 50% משכר הלימוד... הם עושים עבודה נהדרת.

אפשרית

New member
ילדי הפרחים..

שלום לך, בני היה שותף לפרוייקט פר"ח, והגיעה אלינו סטודנטית לחינוך גופני צעירה נמרצת ובהחלט חביבה. אני כאם מודאגת ניסיתי דרכה לגשש אל הילד, ולהנחות אותה מה צריך, איך כמה ומתי עם הילד שלי. מהר מאוד היא הסבירה לי שהיא כאן בשביל כייף לילד, ולא פסיכולוגית. כל החלומות שלי נגוזו... אך הילד היה מאושר, היא שיחקה איתו במה שבחר, ראו סרט, או שיעורים והכל לפי בחירתו, היתה זו שנה די יפה בשבילו. וגם אני הנחתי לכך שהיא רק חברה שלו, ולא היועצת המושיעה. אז בהצלחה.

maof

New member
הבן של אחותי בזמן שהיה סטודנט...

חלק מהשכר לימוד שלו היה מפר"ח. קבלי את זה בידים פתוחות רק טוב יצא מזה. מעוף

destiny36

New member
איזה כיף לקרא אתכן/ם

תארתי לעצמי שזה יהיה טוב עבורו. עכשו כשקוראת אתכם אין ספק.

ב ה י ר

New member
הזכרת לי נישכחות...

מהצד הנובל...לא הפורח.. היו לי שתיים או שלוש לא זוכרת...זוכרת רק שאחת ברחה כל עוד נפשה בה ואחרת התעקשה להישאר..עשיתי לה את המוות.. מה שחשוב זה שאסור להכריח את הילד לשום פעילות ,וכן גם במחיר של לותר על החניכה.

destiny36

New member
../images/Emo140.gif (את? שנראת כל כך עדינה?../images/Emo13.gif)

הוא רצה הוא ביקש הוא קיבל בעתיד אם ירצה לחדול אני גם שם איתו

מסתורי37

New member
היתי רוצה להבין

במה זה מדובר הפרח ולמה מקבלים אותו כי הבן שלי צריך לקבל חונך לפי מה שהבנתי מאימו רצתי לדעת במה זה מדובר הבנתי שזה סטודנת תודה מראש

למעלה