שאלה על

destiny36

New member
שאלה על ../images/Emo39.gif

הבן שלי קיבל סוף סוף פרח. כל הילדים רצו שיהיה להם פרח. גם אני זוכרת את עצמי כילדה שרציתי לי פרח כזה שבא אליי. היום בפעם הראשונה הם נפגשים. והבנתי מהסטודנט שזו הפעם הראשונה שלו. מישהו יודע מה אמור הבחור לעשות עם בני בזמן שהם יחד? האם למישהו יש רעיונות שאוכל להעלות? כרגע מצאנו משהו שאולי יוכל לעזור. הבן שלי קיבל גיטרה ללא שימוש והסטודנט בכלל חשב ללמד גיטרה.

רעיון נפלא ללמוד לנגן על ../images/Emo168.gif

סיוע בשיעורים
סיוע לפני מבחנים
מדי פעם ללכת לסרט, הצגה, קניון
עזרה בשפה זרה - מאוד חשוב
ו .... אולי תשאלי את הסטודנט על עוד רעיונות שינעימו את זמנם במפגשים.
לילדך

לקח לי זמן עד שנפל לי האסימון...

קיבל פרח,,, ביג דיל,,, אני קיבלתי קקטוס בתור ילד...
זו הזדמנות נהדרת למשחקי העשרה לשניים. לחזור איתו על חומר הנלמד בבית הספר ושיעורי הבית. ואם הוא חמוד אז תשאירי אותו את בריתוק אחרי הלימודים...

destiny36

New member
הבחור מנגן נפלא ../images/Emo168.gif

(טוב גם נראה נפלא אז אני אתאפק חחחחחחחחחחחח) ברגעים אלה הזמן שלהם נגמר להיום והם מנגנים! הילד שלי מאושר וזה כיף.

destiny36

New member
ממש לא!!!

הוא לא בייבי סיטר. ואם בכלל יש לנו בעיה אחרת כאן עכשו. מה שהיה ברור שיקרה עם הבן השני שמקנא. הם כבר דיברו עם החונך והתקילו אותו. אז הסברנו להם יחד שאי אפשר ואסור לו לקחת אחים בכל הענין הזה. זה בסדר מצידי זה יגרום לי לבלות יחד עם האח האחר באותם זמנים או לפעמים בזמנים אחרים. זמן האיכות ישתנה ויחולק. כך שבייבי סיטר ממש לא וגם לא חיפשנו. הבית שלי לא גנון והילדים שלי לא ילדי גן.

ב ו ע ו ת

New member
../images/Emo39.gif

תפקידו של חונך פר"ח הוא לתמוך בילדים במקומות שקשה לו. זה יכול להיות בתחום הלימודי, בתחום החברתי וכיוצא בזה. לטעמי את לא צריכה "למצוא" להם עיסוקים. תני להם לבד למצוא את עצמם בזמנם החופשי. בעיניי זה אחד הפרוייקטים היפים שיש בארץ, זכיתם. נעמה

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo127.gif אכן זכית

אני הייתי חלק מהפרוייקט הזה כסטודנטית . וכמו שאמרה נעמה, תני להם (לפרח ולבן) למצוא את הנתיב שלהם אחד לשני לבד. תהנו לכם.

destiny36

New member
אני מאוד נהנתי מהצד

יותר נכון מהמטבח. כיון שזאת הפעם הראשונה הם היו כאן . כמו שני דגים חמודים ושקטים. שמעתי את הדברת ואת הצחקוקים ועשה לי טוב בשבילו. תודה

t o t a l

New member
כל מה שבא לילד שלך לעשות

משיעורים וחזרה על הלימודים ועד לשחק פינות ברחוב. הרעיון הוא שיש עוד דמות בוגרת וחיובית שיודעת להשקיע אנרגיות בילד.

destiny36

New member
פשוט כיף אמיתי באמת זכינו

הרעיון מבריק הילד מבריק וגם החונך נראה מבריק ואיכותי למזלנו הילד לרוב מסיים את לימודיו בבית הספר כך שנשאר לו לכייף בכיף.

ת מ ו ש

New member
כמה טיפים לבילוי עם ה-../images/Emo20.gif

הכנת שיעורי בית
החלפת ספרים בספריה
לשחק כדורסל / כדורגל
ללכת לסרט ביחד
לבקר בחווידע באונ' עוד..... כמו שאת רואה יש לא מעט אפשריות , הטיפ שלי הוא לתאם מראש עם הסטודנט את הציפיות שלך ממנו , ולהיות בטוחה שניצב לפניך אדם אמין לפני הכל!!

destiny36

New member
הוא כבר ויתר על יום עבודה השבוע

שזה ביום חמישי הקרוב. בשיחה קלילה סיפר שגם ככה קשה לו עם העבודה בנוסף ללימודים. מה בכל אופן לי היה נראה מאוד יפה מצידו לבטל ולקחת אחריות בענין. הם כבר התחילו לקבוע לסרט מה שקצת בעייתי כי הסטודנט מסיים ומגיע ישר באוטובוס לכאן בדיוק בחמש לשעתיים וסרט מתחיל בחמש. מאמינה שנמצא לזה פתרון ועוד יזדמן להם מתי שהוא. אחלה פשוט אחלה באמת מסתבר שלא חסרים רעיונות. גם לשחק כדורסל הם רוצים ועוד הרבה דברים. מה שהיה חשוב לי היום בעיקר זה החיבור ואהבתי אותו. מקוה שישאר . עדין לא ממש יודעת להגדיר את הציפיה. אבל בכללית ובעדיפות זה פשוט לעשות איתו דברים שהוא רוצה וגורמים לו להנאה.

jane34

New member
שיהיה בשעה טובה ובהצלחה....

ה
שלנו קבל את בני הקטן כשהיה ממש במצב של שתיל-שתיל שהיה מודע היטב לשורשיו ולעליו(ככה מול המראה מדיטציה יומיומית). כש
האמיתי הגיע הוא היה ממש דומיננטי וחלק אינטגרלי מהשתיל שלי ומכל הגינה (הבית). לצערי ולשמחתי הוא התחיל ללמוד בב"ש וכך הסתיימה לה תקופת המודל הגברי לחיקוי של השתיל הקטן שלי..... נפגשו בלונה פארק, שיחקו בגינה כדורגל, ירדו עם הכלבים לטייל, רכבו על הסוסים שלנו ,וכשנפרדו סכמו זאת עם אלבום יפהפה ואקווריום עם 3
בתוכו..... היום כשהילד מרגיש קצת עצוב או בודד הוא לא מחפש את אלבום התמונות שלו אביו אלא עם החונך...... ואני אומרת אין כמו פרחים מדגמנים אצלי בגינה (כדמות חיקוי לשתיל שלי כמובן....) שיהיה לכם בהצלחה והכי הרבה כיף בעולם.....

destiny36

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ואם כבר הספיקותי לקרא שהיית רכזת. שאלה לי: האם יש בעיה עם זה שרוב החונכים הם בעצם חדשים בענין?

למעלה