שאלה על HbA1C

sagiti

New member
שאלה על HbA1C

לפני כשלושה חודשים גילו אצלי סכרת הריון בשלב מאוד מוקדם ומאז אני במשטר דיאטה חמור למדי. בתחילת ההריון התוצאה בבדיקה הייתה 5.5 שאמרו לי כאן שזו תוצאה מצויינת. אבל- עכשיו עשיתי אותה שוב (אני בשבוע 21) ותוצאה יצאה 4.8 כשהמינימום הוא 4.7 ! יכול להיות שאני שומרת על דיאטה קצת יותר מדי טוב? מה אומרת התוצאה הזאת לגבי רמות הסוכר שיש לי בד"כ ? מותר לי לאכול קצת יותר סוכר? ממש מפחיד אותי הקטע של עליית רמת הסוכר ואני כמעט לא עולה מעל ה- 120 . יש לי רופא טוב...

עמית 29

New member
איזון טוב מדי....

שגית, אין דבר כזה איזון טוב מדי!!!! האיזון שלך פשוט מצויין ולמעשה אין כל הבדל בינך לבין אדם ללא סוכרת כלל. מתחת למינימום לא ניתן להגיע (יש מקרה מיוחד של מחלה אחרת(!) שבה יש עודף פעילות של הלבלב -קשור בפעילות הבלוטות- אבל זה לא המקרה כאן)איך שלא יהיה לדעתי מותר לך קצת לשחרר את המושכות ולהנות קצת יותר ממתוק. ולסיום רציתי להגיד לך שחוץ מזה שיש לך רופא טוב, כנראה שאת מטופלת טובה! שבת שלום

amiryh

New member
לדעתי

זה לא קשור לתזונה שלך , אבל אם את מקבלת זריקות ביחד עם פעילות טבעית של הלבלב , כנראה שאת עושה יותר מדי היפויים שזה גם לא טוב . אז לדעתי את צריכה להשקיע מאמץ בלמנוע היפויים ואפילו ללכת עם סוכר קצת יותר גבוה , מפני שהבעיה עם היפויים רבים או רמות סוכר נמוכות מדי ביומיום הוא שהגוף מתחיל להתרגל לסימנים של ההיפו ואת מסוגלת להגיע למצב של עילפון או קרוב לזה ולא תרגישי. אין לי כוונה להפחיד אותך חלילה , אבל איזון כזה נמוך מראה פשוט על הרבה מאד היפויים , וזה גם לא טוב . כדאי לך להתייעץ ברופא שמתמחה לסוכרת (אם אין לך רופא כזה) ביי

למעלה