שאלה על easyphp

dino_din

New member
שאלה על easyphp

אז ככה, התקנתי את easyphp 1.6 אבל בזמן האחרון הוא עושה צרות. הכנסתי לספרית ה WWW ספריה עם קובצי PHP והוא מראה אותם מצויין. הבעיה שאם אני מוסיף לשם קובצי PHP חדשים אני לא מצליח לראות אותם כאשר אני נכנס לסיפריה דרך הקישור בדף הראשי של ה easyphp. ניסיתי למחוק קובצי אינטרנט זמניים וכו´ אבל אז זה מתחיל לעשות בעיות וכדי לראות דפים דרך זה אני חייב להתחבר לרשת והוא לא מאפשר לי לראות דפים שנמצאים בספריית ה WWW כשאני באוף ליין :( אם מישהו נתקל בתופעה או מכיר פתרון, זה ממש יציל אותי. תודה, דינו.

patael

New member
EAZYPHP פעם הפיל לי את המחשב...

תשמע הקוצץ SETUP שלהם ממש גרוע, לדעתי תעבוד עם שרת חיצוני לתוכנה, נסה את APACHE, אני מניח שאתה מכיר אותו. ןאם כבר אתה עובד עם שרת אחר, כעורך קוד PHP אני ממליץ לך על HOMESITE 5 הוא מדהים ביכולות שלו. או שתוריד את התוכנה הישראלית של ZEND, היא ניתנת חינם, רק שמידי פעם צרך להאריך את תוקפה ושם יש לך שרת... שיהיה בהצלחה!

dino_din

New member
אז ככה

אישית לא היו לי שום בעיות בהתקנת EASYPHP... הותקן מהר ועולה בלי בעיות. ראיתי את ZEND אבל כמו שהם מציינים "try a fully functional Zend Studio 2.5 for 21 days free" ואין לי חשק להתחיל עם תוכנה כזו שצריך לרדוף אחריה כל הזמן (ומחייבת אותך למלא אימייל אמיתי כדי שתוכל לקבל מפתח הרשמה :( תודה בכל מקרה על התשובה... דינו :)

למעלה