שאלה על DVD שקורא DIVX

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
שאלה על DVD שקורא DIVX

קיבלתי DVD שאמור לקרוא DIVX אחרי שהתקינו בו שבב.(מחבר,לא מחנות,גם לי זה נשמע חאפרי להחריד,אבל כל עוד זה לא עולה לי כסף...). הוא קורא DVD רגיל בלי בעיה.ניסיתי לצרוב על דיסק סרט בפורמט XVID.הבנתי שהוא אמור לקרוא גם אותו,כי כל הפורמטים האלו מבוססים על MPEG4. לצערי,הוא לא מזהה את הדיסק.לכן אני רוצה להבין איך הסרט אמור להיות צרוב: 1)זה חייב להיות DIVX,ולא XVID? השם צריך להכיל מספר או משהוא כזה? 2)איזו סיומת? רוב הסרטים הם בסיומת AVI. 3)יש הגבלה על אורך השם של הקובץ?

guyz6471

New member
הכל תלוי

לגבי השאלות שלך הכל תלוי בסוג של הנגן שלך רובם יודעים לטפל גם ב XVID הסיומת חייבת להיות AVI יש הגבלה כמו בכל יישום, בכל מקרה רצוי תמיד לחתוך את השם הארוך לשם יותר תמציתי ובכל מקרה תן לנו את הדגם של המכשיר ויהיה הרבה יותר קל לענות לך ואני חושב שאתה מדבר על עדכון ה FIRMWIRE על ידי חבר ולא התקנה של רכיב. בכל מקרה תעדכן אותנו

ET2k

New member
כן...

הוא אמר לי שהוא החליף את כל השבבים בפנים.לא רשום בשום מקום שהוא בכלל קורא DIVX.(יש רק MP3 וכמה פורמטים של סאונד).קשה לי להאמין שיוציאו עדכון כזה גדול למכשיר שבכלל לא קרא סרטים כאלו במקור. בכל מקרה,הדגם הוא (עד כמה שהצלחתי לראות) DAEWOO International model 702.לא מצאתי עליו מידע,והאתר של דיהו כולו בקוריאנית. אני אנסה לצרוב DIV3 רגיל ונראה מה יהיה.

למעלה