שאלה על CSS

amera

New member
writing-mode: tb-rl; filter: flipH(

אני משתמש ב- writing-mode: tb-rl; filter: flipH() flipV() לכתיבה אנכית. הכל מסתדר לי על המסך אבל בלגן בהדפסה - בכל מיני מדפסות האם יש לזה פתרון או אולי חלופה - למשל האם יש דרך להציג את הטקסט כתמונה (על ידי קוד ולא לעשות תמונות בפועל)

amera

New member
יש לי את השורה:

יש לי את השורה:
response.write "<span class=Pvertical class=Svertical>"&rs5("subject_name")&"</span>"​
הבעיה ש- class=Svertical לא עושה בלום ויש את
<STYLE TYPE="text/css" media="print"> .Pvertical {writing-mode: tb-rl; filter: flipV()} </style> <STYLE TYPE="text/css"> .Svertical {writing-mode: tb-rl; filter: flipH() flipV()} </style>​

amera

New member
שאלה על CSS

לא ברור לי למה הגדרת המסך גוברת על הגדרת ההדפסה:
<STYLE TYPE="text/css" media="print"> .vertical {writing-mode: tb-rl; filter: flipV()} </style> <STYLE TYPE="text/css"> .vertical {writing-mode: tb-rl; filter: flipV() flipH()} </style>​
ו-
response.write "<span class=vertical>"&rs5("subject_name")&"</span>"​

gooshi

New member
תנסה לשנות ככה

<STYLE TYPE="text/css" media="print"> .vertical {writing-mode: tb-rl; filter: flipV()} </style> <STYLE TYPE="text/css" media="srceen"> .vertical {writing-mode: tb-rl; filter: flipV() flipH()} </style>​
הסיבה היא שכשלא מפרטים מה ה MEDIA ה DEFAULT בדפדפן IE הוא ALL ולכן זה משנה את ההגדרות הקודמות

yuval k

New member
../images/Emo18.gif נא שרשר שאלותיך.

ההודעה עדיין היתה יכולה לקפוץ.

sharkyM

New member
אתה יכול בקלות ליצור תמונה

מהטקסט שלך, תשתמש במחלקות מ-System.Drawing.

amera

New member
איפה אני יכול לקרוא על

הנושא הזה ספיציפית? עדיף באנגלית

sharkyM

New member
קיימת לחלוטין ב-asp.net

אתה יכול לעבוד באחת משתי אופציות. 1. ליצור את התמונה, לשמור אותה על השרת ולהפנות את ה-client לאותה תמונה. 2. לשים פקד תמונה בדף ולהפנות אותו לדף אחר (src=imageGenerator.aspx), בדף זה אתה יוצר את התמונה ושומר אותה ל-response streamץ

yuval k

New member
כן, אבל הוא שאל על ASP רגיל - ולא,

זה בלתי אפשרי ללא אובייקט ב-ASP רגיל.

למעלה