שאלה על CIVIL WAR

Super Monkey

New member
שאלה על CIVIL WAR

בסדרת הקומיקס CIVIL WAR, מישהו יכול להסביר לי על מה היא? ויותר חשוב, אם אפשר לדעת מי נגד מי?

DDN

New member
בקצרה על מה היא:

אחרי אירוע שקרה, שבו מתו כמה אזרחים תמימים, החליטה הממשלה לעשות רישום לכל גיבורי העל, ולהפוך אותם ליענו עובדי מדינה. מצד שני, הם צריכים להזדהות בשמות האמיתיים שלהם. חלק מהגיבורים הסכימו, חלק לא. ועכשיו, ישנה מלחמה בין אלו שהסכימו לאלו שלא. בינתיים, קפטן אמריקה מוביל צד אחד (אלו שלא רוצים שזהותם תהיה ידועה) ואיירונמן מוביל את הצד השני. החוברת השנייה טרם הגיעה אליי

spidey 82

New member
רק 2 הבהרות:

1. קפטן אמריקה (סטיב רוג'רס) חשף את זהותו לפני כמה שנים (בזמן פרסום קומיקס) בפני הציבור. איירון מן (טוני סטארק) חשף את זהותו בפני הציבור כמה פעמים במהלך השנים (לא תמיד מרצונו), אך בכולן הצליח להתחמק מכך ובפעם האחרונה אף הצהיר כי אינו פועל עוד כאיירון מן. על פניו זה לא נראה חשוב, אבל לדעתי כן. 2. אירועי השנים האחרונות (אוונג'רס דיסאסמבלד, האוס אוף אם וכו') הם אלו שעודדו את חוק הרישום. ב-Amazing spider-Man #529-531 פיטר פארקר (ספיידר-מן) וטוני סטארק נוסעים לשימוע בעניין בבית הנבחרים האמריקאי בוושינגטון. לבסוף הם מצליחים לדחות אותו תודות לענייני בירוקרטיה. ב-Civil War #1 מתרחש אסון בו מעורבים גיבורי על, מה שדוחף את העברת החוק במהירות ופתיחת המלחמה.

sexy69g

New member
ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוצים להעביר חוק שיחייב את כל גיבורי העל לחסוף את הזהות הסודית שלהם. חלק מהגיבורים (קפטן אמריקה) נגד החוק הזה. וחלק (איירומן) בעד.

sexy69g

New member
סלחה לא ראיתי את ההודעה של DDN

תיתלמו ממה שכתבתי

DDN

New member
זה גם לא בדיוק ספוילר,

זה בכמה מילים "על מה החוברת". איך מישהו ידאג לקרוא אותה אם הוא לא ידע על מה היא בכלל?

Artoo Detoo

New member
וזה גם לא ספוילר

עלילת הסדרה היא לא ספוילר, כמעט אין קוראים שלא יודעים מהי.

Super Monkey

New member
יש יותר בהרחבה על מי באיזה צד?

אני לא מאמין שייצא לי לקרוא את הקומיקס אבל מאוד מעניין אותי לדעת איך הולכת הרשימה (אם אפשר גם פרטים למה כל אחד בחר בצד מסויים). למשל מאוד הפתיע אותי לדעת שקפטן אמריקה לא בצד של הממשלה וספיידרמן כן.

spidey 82

New member
היית צריך להזהיר את קוף העל מפני

ספוילרים בקישור שנתת!
נ.ב., איך הם הגיעו למסקנה שפאנישר תומך בחוק? "לפי הפריוויוז". אני דווקא הבנתי שלפרנק קאסטל לא אכפת מהחוק החדש, הרי גם כך הוא פועל נגד החוק כבר שנים. הוא מחסל נבלי על כאשר הגיבורים עסוקים במאבקים בינם לבין עצמם ורדיפת חבריהם.

Lion_Heart

Well-known member
נראה לי דווקא../images/Emo58.gif

שספיידרמן דיי תקוע באמצע כי אמרו משהו בסגנון הוא יצטרך לבחור בחירה שתגרום לו להזכר או בתור ג"ורג וושינגטון או בנדיקט ארנולד

spidey 82

New member
אכן.

למרות אירועים מסויימים שדוחפים אותו לצד אחד, נראה שבהמשך הוא ישנה את דעתו. אני מקווה שאכן כך יהיה.

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

ספפידי אכן חשף את עצמו אבל יכול מאד להיות שהוא יתחרט על זה בקרוב

spidey 82

New member
תקרא את ASM #533 ותבין שהוא עדיין

לא שלם עם זה. הו, טוני סטארק עומד לחטוף על זה...

spidey 82

New member
אבל הם לא גרמו לפיטר לעשות זאת.

טוני הוא זה שעודד את פיטר והשתמש (ומשתמש) בו לקידום ענייניו.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלגמריי... ../images/Emo58.gif

ההודעה שלו שספיידי יהיה חלק מצוות לחימה כל כך תוביל את פיטר לצד השני.. וכמו שזה נראה כרגע, ספיידי הולך להיות הגיבור שהכי פעיל בארוע כולו.. והאמת שאני ממש מרוצה ^__^

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gifפיטר

הולך לחטוף את זה כל כך חזק כל סופר נבל שלא ידע עליו עכשיו רוצה דם ג"ונה ג"יימסון ש "נפגע עמוקות" תובע ממנו 5 מליון דולר על. . .לא הבנתי ממש . . .אבל 5 מליון דולר וכמו שהעניינים נראים הוא הולך ללכת מכות עם כל העולם ואחותו. . .כולל טוני סטארק. . .וחבל כי הם היו מה זה חברים טובים. . .

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלא הבנתי למה הוא עשה את זה

במסיבת עיתונאים אם גיבורים אחרים פשוט באו ונרשמו בממשלה.. עליהם אף נבל על לא יודע עדיין

למעלה