שאלה על B M W

ac cobra

New member
שאלה על B M W

האם השם B M W הוא ראשי תיבות של משהו???? ואם כן אז מה ?

תמירי

New member
ראשי תיבות

b-בווריה-מדינה בגרמניה m-מוטור-מנוע w-וואגון-כלומר קרון כירכרה או דומה

שי ©

New member
ה-W הוא מלשון WORKS

או משהו בסגנון
שי

twingo

New member
B M W זה:

מפעל מנועים בווארי- או BAVARIAN MOTOR WORKE וזה משום שבמקור ייצרו ב.מ.וו מנועי מטוסים (לכן גם הסמל של הכחול לבן- זה מסמל פרופלור)

מצמץ

New member
מזל

שBMW מיצרים עכשיו מכוניות ולא מטוסים אחרתהם בטח היו "פושטים את הרגל" עם כל הבעיות עכשיו בחברות התעופה לאחר הפיגוע בניו-יורק. תארו לכם באיזה עולם עצוב הינו אילו BMW היו חודלים להתקיים (טוק,טוק,טוק נגד עין הרע

ac cobra

New member
כן ולא את M3 שאתה רוצה

וגם את כל הדגמי הספורט שלהם נ.ב מצאתי פה על M3 שלוש דגמים שונים 1 E30 2 E36 3 E46 מה הבדל בנהם?????

מצמץ

New member
AC

תקרא את מה שכתבנו לך על שאלתך מה זה E אצל BMW כמה הודעות למטה (תשובתו של טווינגו תענה לך על השאלה 1 ו 2). אם זה לא יספק אותך אז נפרט בקטנות. נ.ב. איפה מצאתה במה התכוונתה ב"פה"? מצמץ, אני רוצה את הM3 החדשה לא את זו שבתמונה
.

ac cobra

New member
דרור אני לא בעל הרכב

אל תאשימו אותי בבחירת הצבע נ.ב זוכרים שפרארי הוציאה מהמפעל רק 349 יחידות ? אם כן אז כבר 15 לא שרדות את זה

מצמץ

New member
זה נראה כמו דגם ולא מכונית אמיתית

(ראה חלון משולש) אבל זה עדיין פשע נגד האנושות, מילא התסביך של אנזו עם הצבע האדום אבל זה כבר חורג את גבול הטעם הטוב (גם אם זה רק דגם). לצערי ריאתי בארה"ב 512BB בצבע דומה (מילא פרארי מונדיאל שלא עולה הרבה אבל 512BB!!! זה כבר מוגזם).

מצמץ

New member
דרור, מחפש חברה לאפסילון?

אמנם זו לא מכונית קונספט חדשה אך מצאתי תמונה נחמדה שלה.

מצמץ

New member
למיטב ידיעתי הכל נכון חוץ מהעובדה

שBMW רכשה רק את השם של מותג רולס-רויס של "המכונית", ואילו מפעל מנועי המטוסים של רולס-רויס ו"השם" לא נמכרו לBMW (אולי הם יקלעו לקשיים לאחר המשבר של חברות התעופה מהפיגוע בניו-יורק, ואז רוב הסיכוים שBMW תרכוש גם את חברה/חטיבה זו.

למעלה