שאלה על ADP

gelrad

New member
שאלה על ADP

בשמיעה של ADP נראה שלכל שיר ישנה השפעה מוזיקלית יחודיות לו באלבום... כלומר מעבר לכך שיש 5 "זמרות" שונות ישנם 23 השפעות מוזיקליות שונות באלבום שלכל אחת מהם שיר אחד... האם אלו ממכם עם השכלה מוזקלית יכולים לתת לכל שיר את ההשפעה המוזקלית שלו? ובנוסף מצאתי את השרשור הבא בפורום של חברה, ובו דיון גם על מחיר הכרטיס... מעניין אם חלק ממחיר הכרטיס זה עלות הובלת הפסנתר של טורי...

rfranko

New member
ברור, זה לא רק פסנתר 1 וכוכבת 1

לפי מה שאני יודעת היא נוסעת לרוב עם 2 בוסינדורפים - לגיבוי, אורגן חשמלי פסנתר חשמלי כל הכלים של מאט וג'ון אוונס כל אנשי הבמה, ציוד כו וכו ואנחנו משלמים על הכל

...

את מעט ההבנה המוזיקלית שהיתה לי כשהמנצח שלי בתיכון הכריח אותי ללמוד תיאוריה אני חושבת ששכחתי איפה שהשארתי את מיתרי הקול שאולי מעולם לא היו לי אבל מה שכתבת גורם לי לרצות להגיד שבאלבום ישנם דווקא סגנונות מובהקים שאפשר לכנותם בפשטות יתרה, סקארלט, ביקיפר, מנסה-לנטות-לקוויירגירל, ו-משתדל-שלא-להשמע-כמו-בריטני-אבל-לא-הכי-מצליח-לו. סתם, נו, אוף, סליחה
אפשר לבקש ממך לפרט למה אתה מתכוון? זה מעניין (אותי אישית...)

gelrad

New member
טיפה פירוט...

כמו שביג וויל נשמע כמו מוזיקת קאונטרי, ומהפכת הקטיפה כמו משהוא צרפתי/גרמני... כאילו היו לטורי 23 דיסקים שכל אחד מייצג מוזיקה שונה והיא כתבה כל שיר בהשפעה של דיסק אחר...

למעלה