בוקר טוב לנסיכה ג ../images/Emo24.gif ולכולללם
דברי לא הובנו כהלכה. סיימתי לכתוב לפני כשעה תגובה ארוכה מאוד ומנומקת והיא נמחקה לי בשלב השידור לפורום
אחזור על עיקרי הדברים........... אם תעיינו שוב, תבחינו במשפט ציני. ברור שאנו לא רוצים ולא בוחרים ללדת ילדים עם לקויות וצרכים מיוחדים!!! זה גורל אכזר לפעמים, שאינו נובע משגיאה ואו אשמה של מי מאתנו ההורים, וחברה בעלת ערכים טובים, חייבת לתמוך בכל חבריה ולהשתדל שלא להשאיר את החלשים מאחור. אחד המסרים הכי חשובים בתגובתי הקודמת נועד לפרגן דווקא!!! אשרי ההורים שיכולים ובעיקר רוצים ועושים, את הכי טוב שאפשר, לטובת הילדים שלהם, וללא תלות בשיעור הסיוע של הממסד. אני לא איש ממסד, אני אחד מכם. גם אני אבא של HDHD וצירופי אותיות נוספות שרובכם/ן אינו מכיר מקרוב, כשם שלא הבנתם את המושג ADHD לפני שנאלצתם להתמודד עמו. כהורה , (אולי כמו כל או רוב ההורים), גם אני מאבק בממסד למיצוי זכויות שמגיעות לי, ואני לא בא לסנגר עליו דווקא, כי יש לי הרבה יותר ביקורת על הממסד מאשר דברי שבח. כחלק ממאבקי בממסד, התחלתי במעורבות ציבורית במספר מישורים, בכדי להזיז כמה טיפות בים הגדול (גם זה ציני למי שלא הבין
ולנסות למזער נזקים של תקנות כאלה ואחרות. בשולי הדברים: יש ילדים שהוכרו ע"י הביטוח הלאומי כמי שהוריהם זכאים לקצבה על נכות. הכרה זו מזכה את ההורים בהנחה בארנונה. החודש פורסמו תיקונים לתקנות בדבר ההנחות והתניות שונות לשידרוג כוחות הבירוקרטיה ובשורה בתחתונה, שיעור ההנחות בממוצע יקטן, ומי ישלם את ההפרש? אנחנו כמובן!!! מי ששייך לקטגוריה זו שמעוניין ביותר פרטים, מוזמן לכתוב לי במסר אישי.