שאלה על תרגול

SHARON 103

New member
שאלה על תרגול

אהלן, אני רוצה לגשת לתיאוריה ביום ראשון הזה, מאיפה אפשר עוד לתרגל ? (חוץ מבנק השאלות והאתר למד) ועוד שאלה, אם אני תרגלתי את כל השאלות באתר למד ובבנק השאלות שמקבלים , והבנתי את הטעויות ופנמתי... אני כמעט בטוח עובר? תודה לכולם...

Metal † Heart

New member
אני הייתי יותר שמה דגש על השאלות

שבספר, מאשר על השאלות שבאתר הזה. אם הפנמת את כל החומר שכתוב בספר, ואת התמרורים, ותרגלת, אז נדמה לי שכן.. בהצלחה!

רן88

New member
תשובה

קודם כל, כאן יש מבחני תיאוריה "גנובים". מדובר בשאלות אמיתיות ממבחני תיאוריה (להתעלם מזה שיש 60 שאלות בכל מבחן, להתרכז בשאלות עצמן). בנוסף, יש בקישורים של הפורום עוד אתרים, אם אני לא טועה. השיטה שאני ממליץ עליה (מעבר להרגשה כללית) היא לעשות משהו כמו 5-10 מבחנים ברצף. אם בכולם עושים 2-3 טעויות או פחות - אז ניגשים. בהצלחה.

Daemonlior

New member
עדיין לא עובד..

זו אותה הכתובת כמו ממקודם.. היא פשוט ארוכה מדי והמערכת של תפוז חותכת אותה.. תנסה להעתיק את הכתובת שוב ולשים אותה בהודעה עצמה עם |תחילת לינק|-|סיום לינק|

SHARON 103

New member
שאלה על תיאוריה

אהלן, מה אני צריך להביא עם עצמי לתיאוריה? חוץ ממצב רוח טוב :) ? תודה לכולם, אני פשוט פוחד לשכוח משהו חשוב לקראת המבחן

Jenkins

New member
מממ.

טופס ירוק עט תעודת זהות והרבה מצב רוח טוב

רן88

New member
גם דרך תפוז זה עובד לי

אבל, ניסיון אחרון בשבילך: http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=54b23c9e-526c-4550-b623-d12a250925d8&page=782034cc-473a-4832-bfe5-abd69385597b&fol=6e7ff17b-bcee-4e0c-bdf8-212deaa35386

למעלה