שאלה על תלונה

מזוייף

New member
שאלה על תלונה

היתי מעוניין לדעת לאן אני פונה בערייה (למי ואיזה אגף) כדי להתלונן על תחזוקת רחוב לקויה? ברחוב שבו אני גר כבר למעלה מ 10 שנים לא סללו כביש, הכל בורות, כל שנה יש פיצוץ בצינור שלא מטופל כראוי, יש ברחוב שלי בית ספר של תלמידים בני 17 ומעלה בעלי רישיון רכב אשר נוסעים מהר בשביל הפוזה. כדי להיכנס לבית שלי אני צריך להיכנס מהרחוב לתוך שביל בן 10 מטרים שעשוי מאבן משתלבת, השביל משמש כמה בתים והוא שייך לערייה, מיותר לציין שהערייה אף פעם לא שולחת ניקיון לשביל הזה וכל העלים של העצים פה מכסים את השביל וגם הרחוב חסר תעלות ביוב בצידי המדרכות שבקושי קיימות ובחורף אין אפשרות לעבור לצידו השני של הרחוב כי המים בגובה המדרכה. אחרי כל הג'יפה הזה, איפה אני מתלונן ומה ניתן לעשות בעניין?

JuveFan

New member
לדעתי האישית

כדאי לך להגיע אל משרדי הערייה ולהתלונן שם. אל תבזבז לעצמך את הזמן בשיחות טלפון מיותרות. תגיע לשם ותתעקש לדבר עם מי שאתה רוצה. הערייה היא מקום ציבורי ועובדיה הם עובדי ציבור ולכן לכל אחד יש גישה למקום ואי אפשר למנוע ממך להיכנס לשם.

מזוייף

New member
לא נהוג לבצע את זה במכתבים קודם?

לא נהוג קודם לשלוח מכתב למחלקה המיועדת לפני שניגשים למקום עצמו?

נהוג

אבל ברחובות מבינים רק צעקות ועקשנות... שלח מכתב אחרי שבוע תופיע שם ותעמוד על שלך כל הכבוד אני מאחל לך בהצלחה...

מזוייף

New member
אבל לאן לשלוח?

יש מחלקה לעניין הספציפי הזה? בנאדם אליו אני אמור להפנות את המכתב?

דור לוי

New member
דעתי האישית:

א. תתאגדו כל תושבי השכונה. ב. תתחילו בנועם ולא בהפגנות - ברגע שהתחלתם בהפגנות פורר במגננה ויעשה דווקא. תנו לו הזדמנות בטוב. ג. נסו ליצור קשר עם וועדים שהצליחו להזיז דברים בשכונות אחרות וללמוד כיצד הם הצליחו: תבחרו מהעצות מה שמתאים לכם. ד. תתחילו קודם כל מהגורם האחראי בעיריה ולאט לאט (תנו זמן להגיב) תטפסו מעלה. יתכן שאת בעיית הנקיון תוכלו לפתור בקלות יותר מאשר בעיית השיפוץ. ייתכן שפס האטה פשוט יפתור את בעיית הנסיעה המהירה. ה. כמוצא אחרון תתחילו לעשות רעש דרך פניות גלויות כאן בפורום ובעיתונות.

למעלה