שאלה על תבלין מסוים

hai001

New member
שאלה על תבלין מסוים

האם יש איזה תבלין בישול שיכול לעורר התקף?

רוזמרין-מתחפש בשם חדש../images/Emo175.gif

אייטולה מלך הגבעות-זה שם החדש על שם דמות באחד הסרטים האהובים עלי רוזמרין לדעתי הוא שם לא פייר יוצר ויברציות וקונפליקטים בשמנים הארומטיים ובטח לנושא זה בפורום אפילפסיה ראיתי לנכון לקחת הפסקות ארוכות בפורום כיון שהערותיי והבהרות לא קיבלו התיחסות ראויה לכן לצערי הרגשתי חוסר עיניין אישית אני מרגיש שאפילפסיה אינה המרכז בחיי ויש לי הרבה דברים חשובים ובטח מענינים לעסוק בהם "אין דבר אמיתי יותר מחלומך. חלומך הוא השביל בין מי שאתא לבין מי ששאתה מקווה להיות. הצלחתך נעוצה בחלומך, בעצמך"

חייםלוי

Member
מנהל
העיקר שאתה בסדר

אצל רובנו האפילפסיה לא מהווה את מרכז החיים וטוב שכך.

חיים אני בסדר

לצערי ההתעסקות ביתר שאת לתרופות ורופאים ולבעיות הופכים כןאנשים בריאים כמונו בנפשם לאנשים חולים זאת לא היתה "משנה" לפורום זה אך לצערי הוא סוטה מאידאל שלו "כדי להיווכח שהביצה מקולקלת,אין צורך לאכול את כולה" חיים חשוב היטב על המשפט הזה________________

אמושיק

New member
באמת? רוזמרין מעורר התקף?

יש לכם מידע נוסף על זה ועל עוד סוגי אוכל בעיתיים?

אבא של אפי 17

תשתמש בשמפו עם רוזמרין ותראה תוצאות! אכילה זעירה אין בה סיכון-זה כמובן מאוד אינודואלי באחד זה פוגע יותר בשני פחות רוזמרין יש בו חומר שמעורר את מערכת העצבים לכן יש בו סיכון

../images/Emo179.gifאז תאכל רוזמרין

אני לא אחראי לאלו שהם תופעות שיקרו נאמר בסיפרות הרפואית שהחומר הפעיל ברוזמריןיש בו לעורר את המערכת העיצבית לפיכך למה זה משול לשתיית אלכוהל עד שתגיע לרמה שמימנה אין חזור לא תמיד רואים תוצאות ישירות בזמן ישיר

אייטולה - אתה מבלבל אותי../images/Emo178.gifתחליט

אין, רוזמרין לא נכנס אלי הביתה. ואתה האשם. מזלך שבכמה מקומות נוספים מצוינת
לגבי רוזמרין, אז אני סולח לך.

למעלה