שאלה על שמנים

odeia

New member
שאלה על שמנים

בהנקה הקודמת השתמשתי בשמן של נבט חיטה עם ויטמין E לפיטמות, כדי לנסות למנוע פצעים. בזמנו, כשקניתי את זה, המוכרת בבית הטבע, אמרה לי שאני לא צריכה לנקות את הפטמות לפני ההנקה, כי זה גם ללקיחה פנימית. קניתי שמן חדש, כיום הם שינו את התרכובת שלו והוא מכיל: ויטמין E, שמן סויה, שמן תירס, שמן נבט חיטה, שמן שומשום, שמן לימון. כל 5 טיפות מכיל ויטמין E 100 יחב"ל 666% האם אפשר לעבוד איתו באותה צורה, או שאצטרך לנקות כל פעם עם קצת מים, לפני ההנקה. מצויין על השמן שהוא גם לשימוש פנימי. מה שהייתי עושה, שמה על פד של הנקה, מניחה על הפיטמה והולכת עם זה בין הנקה להנקה. אשמח לקבל הדרכה נכונה. תודה מראש שבוע טוב.

yoelnd

New member
הכי טוב זה....

היי אני מבין כי את כבר מתכוננת...... בכל מקרה, טיפת חלב אם על המקום עושה עבודה הכי טובה שבעולם. רק בריאות!

odeia

New member
יואל, בהנקה הקודמת זה לא עזר, אני

מכירה את השיטה הזו. אחרי סבל רב, כי לא רציתי לוותר על הנקה, שאבתי, ריפאתי את הפצעים המדממים עם קלנדולה, ואח"כ שמרתי על הפיטמות בריאות עם השמן הנ"ל, שאז הרכיבים שלו היו רק: שמן נבט חיטה, ויטמין E ושמן לימון. לכן שאלתי הפעם אם השמן הזה טוב להנקה ללא ניגוב עם מים, כמו שעשיתי אז, כי אני רוצה להשתמש בו בכל מקרה. (עם ניגוב או בלי).

yoelnd

New member
הייתי הולך על.....

אותו השמן ונגב קלות, על אף שניתן לקחת פנימית,, איזה טעם יש לשמן? לימון? אז בטח היתי מוריד... אגב, מעבר לכך ישנה כנראה בעיה בהנקה, כי אין סיבה שיהו פצועות אם ההנקה נכונה, וטיפ אחרון: הרטיבי את הפיטמה לפני ההנקה בחלב אם ואז היניקה תהיה יותר יעילה ואיכותית! רק בריאות ושיהיה במז"ט!

אורנה

האם ניסית את משחת רפאל? היא משחה מעולה ולא יקרה , לעניות דעתי הרבה יותר טובה מסתם נבט חיטה. לגבי הניגוב , אני כן ממליצה לנגב הטעם לא משהו והוא עלול לדחות את התינוק , חוץ מזה אין סיבה שהוא יקבל שמן.. תזכירי לי באיזה שבוע את.. שבוע טוב, יעל

odeia

New member
היי יעל, אתמול סיימתי שבוע 18

האם משחת רפאל מותרת לשימוש ללא ניגוב? אם כן, איפה משיגים אותה? זו המשחה היחידה, אני חושבת, שלא ניסיתי בהנקה הקודמת. פשוט יש לי נסיון מר ומאוד כואב מההנקה הקודמת, אני רוצה להניק אבל לא רוצה לעבור שוב את הסבל.

יש עוד זמן לא?

אבל שישה בשעה טובה , כשזה יגיע.. אותי משחת רפאל הצילה ומאז אני ממליצה עליה בחום , לא זוכרת אם יש הכרח לנגב , אני בכל אופן הייתי שוכחת תדיר לעשות זאת. אבל מכיוון שמורכים זאת אחרי ההנקה , עד ההנקה הבאה הכל נספג ( גם על הפד) . שווה לקפוץ לבית מרקחת ולהסתכל על ההוראות. מומלץ , ממולץ , מאוד.. יעל

odeia

New member
היי יעל, אני פשוט רוצה בכמה דברים

להתכונן מראש, ורציתי להתחיל למרוח את השמן לפני הלידה, לפחות חודש מראש. את משחת רפאל קונים בכל בית מרקחת, ללא מרשם רופא? בהחלט אשמח לנסות משהו מומלץ. המון המון תודה.

למעלה