שאלה על שמות

kseniali

New member
כן, אבל אני לא בטוחה שבכל הצורות

יש את השם "לובוב", למרות שקיצורו "לובה".

g I L 20

New member
אין פה בעיה.

יש את השם ליובוב, ויש את "השם הקטן" שלו, ליובה. אז הנה שם שאינו נגמר ב ה'. כמו כן ישנם לא מעט שמות ממדינות מברית המועצות לשעבר שאינם נגמרים ב ה'. למשל -צ'ולפן.

danochka

New member
שאלה

תגידי כמה זמן לקח לך להמציא את השאלה הגאונית הזאת?

זאת התערבות ואני חייבת לנצח בה

מי שיעזור לי , אני אולי אתחלק איתו ברווחים

OnlyNick

New member
מה אתה מגדיר כשם רוסי?...

בתרבות היוונית-רומית שממנה לקוחים השמות הרוסיים מקובל ששם של אישה יסתיים בצליל "אה" וככה אפשר מאותו שורש ליצור גם שם של גבר וגם של אישה...

קודם כל אני בת ולא בן

כמו שיש שמות ישראלים כגון אלמוג, נופר, לוטם ויש שמות תנ"כים כמו: רחל, שרה,משה, אברהם וכ"ו אז יש שמות שהם של רוסיים

goblinit12

New member
יש מעט מאד שמות שהם במקור רוסים.

רוב השמות הרוסים נלקחו מארצות אחרות כמו יוון, רומי העתיקה וכו' שמות רוסים מקוריים הם למשל אנדריי, איוון, סטיפן אליונה וכו'

OnlyNick

New member
סטטיסטיקה

במוסקבה שמות הבנים הכי נפוצים הם: 1)אלכסנדר 2)מקסים 3)ניקיטה 4)איוואן 5)דמיטרי לבנות: 1)אנסטסיה 2)מריה 3)אנה 4)דריה 5)ויקטוריה

בישראל זה: אינה, אירנה, יש לי שאלה:

יש שם ששכחתי, אני חושב ``קסניה`` או ``אוקסנה``, משהו כזה. ויש גם ``מטקה`` אני חושב :) מישהי רוצה לשחק מטקות בים (מסירות, לא פיצוצים חזקים) ? בין הכאמל לסטלביץ` יש מלבן למשחק כדורעף, קרוב לסככות צל, אחה``צ, אפשר לשחק מטקות בכיף ומיד לברוח לצל !!!!! אני מזמין את כל הבנות החיפאיות בפורום ! אם לא, אצטרך להציק לבנות בים ואז אני אגיד להם שזה בגלל שבפורום תפוז בנות לא רצו לבוא !!

DeAth ScrEaM

New member
הממ...

יש גם קסניה וגם אוקסנה. זה שני שמות שונים. מטקה זה רחם ברוסית. ותגיד, אתה אשכרה מתייחס ברצינות לכל ההזמנות האלה לשחק בחוף? או שזה בדיחה שאתה נקרע ממנה כל פעם מחדש?

למעלה