שאלה על שיר.

שאלה על שיר.

איך קוראים לשיר שאירו סמית' עשו עם הרכב היפ-הופ כלשהו לפני איזה 13 שנה? תודה, ומצטער אם זה יותר לזיהוי שירים

AeroTom

New member
תשובה:

אתה מתכוון לשיר-Walk this way שלהקת Run DMC חידשו ביחד עם אירוסמית' בשנת-1986. השיר המקורי של אירוסמית' שוחחר ב-1975 באלבום של אירוסמית'-Toys In The Attis וב-1986 Run DMC חידשו אותו ביחד עם אירו לאלבום שלהם-Raising Hell. לשיר כאמור קוראים-Walk This Way והוא במקור של אירוסמית' כמובן מ-1975,שלא יהיו אי הבנות... מומלץ לך להאזין גם לגרסה המחודשת עם Run DMC וגם כמובן לגרסה המקורית של אירו. ולמה זיהוי שירים? כל שאלה שקשורה באירוסמית' תבוא לשאול כאן ויענו לך הכי מהר והכי נכון כמובן...

אוקיי.. תודה רבה על התשובה../images/Emo13.gif

ובאמת קיבלתי תשובה מנומקת. השכלתי. ראיתי את זה בתוכנית על Run DMC בערוץ 8 אם אני לא טועה וכמו תמיד אני אומר לעצמי לא לרשום שמות של שירים כי אני בטוח שאני אזכור כשאני אקום. אבל כמובן שזה לא קרה. אז שוב תודה ואם יהיו לי עוד שאלות על אירו סמית' אני אחזור לפה

AeroTom

New member
../images/Emo45.gifעוד שאלות על אירו-זה המקום...

התוכנית על Run DMC וב-Remake של Walk this way אכן שודרה בערוץ בפרק מספר 10 של הסדרה-"שירים ששינו את ההיסטוריה". אם אתה נכנס לעניינים אני מציע לך באותה הזדמנות להאזין גם לאלבום השלם שבו נמצא השיר של אירוסמית'-Walk This Way,הלא הוא האלבום האגדי-Toys In The Attic. יצירת מופת,כדאי לשמוע...

באמת אני צריך לגוון במוזיקה

שאני שומע, אני אחפש את האלבום. תודה רבה על ההמלצה

למעלה