שאלה על רשתות ו Active Directory

MaD-d0g

New member
שאלה על רשתות ו Active Directory

שלום לכולם יש רשת מחשבים די גדולה שמחולקת בכל מני מקומות בארץ לרשת יש שרת DC שעובד במקום כלשהו, ולכל מיקום יש OU עם מנהלים משלו... המנהלים של ה OU הם אדמיניסרטורים מקומיים (רק לאותו OU). לכל OU (למרות שאני מתייחס לאחד ספציפי) יש קבוצה (Security Group) שמגדיר אותם כאדמיניסטרטורים. הבעיה היא שאני רוצה שכל מחשב שיכנס לדומיין אוטומטי יוסף את הקבוצה הזאת לקבוצה של האדמיניסטורים. איך עושים את זה
תודה מראש
ואם מישהו לא הבין, או שלא הייתי מספיק ברור... בבקשה תגידו

אריק ח.

New member
הוספת יוזרים

אתה רוצה להוסיף יוזרים לקב' local administrators בכל מחשב ? או שלא הבנתי ? אם אתה רוצה להוסיף אז סקריפט פשוט יכול לעשות את העבודה ואפשר לשים אותו ב - STARTUP סקריפט של כל OU... לדוגמא: אם תשים את השורה הבאה ב batch file net localgroup administrators "domain/security group" /ADD

MaD-d0g

New member
כמעט כמעט...

אני רוצה להוסיף קבוצה מסויימת (למרות שזה בטח אותו דבר) בכל במחשב. אני חושב שהבנת... תודה רבה

MaD-d0g

New member
ידעתי שזה יהיה קל מדי....

אני רוצה שכל יוזר ברשת שלי שיפעיל את הזה, תתווסף לו הקבוצה לאדמיניסטרטורים. הבעיה היא שלא לכל היוזרים הרשאות להוסיף.... מובן
מה אפשר לעשות

antidot

New member
GPO + Restricted Groups

1) עבור כל OU גאוגרפי צור GPO וקשר לOU 2) בGPO תגדיר restricted group, כאשר אתה מגדיר ש domain\user הוא MemberOf של קבוצת Administrators.

MaD-d0g

New member
תודה רבה...

אתה יכול אולי להפנות אולי למאמרים אתרים או דוגמאות
תודה

Zig35

New member
--->

תוסיף לכל OU אצלך GPO שיוסיף את הקבוצה הרצויה לקבוצת האדמינים המקומית. פשוט וקל.

למעלה