שאלה על ריח

odedmmm

New member
שאלה על ריח

עשיתי סיבוב גדול של חיות מאוד גדול במהלכו למדתי על הרבה חיות שלא ידעתי על קיומם ומידע על הרבה חיות שכבר ידעתי עליהם אני עומד לפני קנייה של חמוס כנראה ויש לי שאלה בקשר אליו החמוס בן 8 חודשים הוא כבר מסורס אני יודע שהסירוס מוריד את הריח שלו והופך אותו ליותר ידידותי עד כמה זה מוריד את הריח זאת השאלה? יהיה לו ריח רגיל כמו של חתול למשל..או עדיין הוא יפריש ריח ויהיה עם ריח כל הזמן הבעיה לא איתי אלא עם ההורים שאני רוצה לתת לו לפעמים להסתובב בבית ויכול להיות עם זה בעיה ועוד דבר...כלבה שלי יש רצועה נגד קרציות שהיא מסריחה ואחרי שאתה מלטף אותה נשאר עליך ריח למישהו יש פה מושג אם יש ריח ואם הניתוח לא הסיר את כל הריח עם מדובר עם אותה עוצמה של ריח? ושלא יהיו פה דאגות..היא בגינה:)

מעייניT

New member
אממ

בקשר לסירוס אני לא יודעת כי את שלי עוד לא סירסתי אבל אני יכולה לומר שהריח לא מפריע לי להורים שלי טיפה אבל בישבילי זה ריח טוב עדיף שתלך למישהו שיש לו חמוס תריח תשחק ואז תחליט אם אתה באמת מוכן למחבל קטנטן בבית

mikonww

New member
הייי

בו נגיד כזה דבר בקשר לרייח, אם אתה רגיש לרחות או אחד מבני המשפחה שלך, אז זו לא חייה שהייתי ממליץ גם אם הוא מסורס/מעוקר. עדין הרייח חזר וגם טפס לבגדים וכאלה ! יש לו רייח חזק משל חתול או כלב, ריח שקשה ממשלהגדיר, יש אנשים שחושבים שזה רייח מתוק ויש כאלה שממש לא רוצים בכלל לחשוב על הרייח שלהם כי זה עושה להם בחילה. בקשר .....: א- יכרות הדרגתית מאוד חשוב כדי שאף אחד מעצדידים לא יפגע. ב- הורים ניתן להחליף זה כבר לא גזרה משמיים, רק תחשוב טוב לפני ג- עזוב אותך מהקולר נגד קרציות, גש לאחת החניות לבעלי חיים הקרובות וקנה אמפולות שסמים על הכלבה. לא מסרייח לא מרייח ולא ניראה לעיין. ובינינו נראה לי שעובד הרבה יותר טוב. דבר אחרון, חבל שהכלבה בגינה
מקווה שבימים החמים אתם מכניסים אותה הבית או דועגים למיים טריים וצל בשבילה. זהו בהצלחה תהנה מקווה שעזרתי במקצת

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif אם אתה לא יכול

לשחרר אותו לא רק "לפעמים" אלא כמעט כל יום, אז אל תקנה חמוס. יש שטוענים שחמוס זה מסריח, למרות שלדעתי הם מריחים מצויין, וממש כיף להסניף אותם
אבל זה לא שהם לא מריחים בכלל. לדעתי זה כמו ריח של כלב, אבל חלק אומרים שזה יותר חזק.
אל

odedmmm

New member
.....

אני לא מכיר אפחד עם חמוס וגם אין פה בחנויות של חיות החזקתי פעם חמוס שלא היה מסורס לדעתי(זה היה בשוק אז אין מצב) והיה לו ריח כמו של רצועה נגד קרציות .. אז חשבתי שיכול להיות שאחרי ניתוח שאמור להוריד ריח שהריח גם ככה לא היה כזה חזק אמור או לא להיות ריח או להיות ריח ממש חלש

לפי נסיוני

חמוס מסורס הרבהההה הרבה! פחות 'מסריח'. אני בכלל לא מרגישה ריח כבר. לריח המצומצם הזה שנשאר, מתרגלים במהירות. כמובן רק אם אוהבים את החיה. אם החמוס יהיה משוחרר בבית בכלל לא ירגישו את הריח.כשאני משחררת אותתם בכל הבית אפחד לא מתלונן על ריח (מתלוננים רק על זה שהם מפחדים מהם) לעומת זאת, כשאמא שלי נכנסת לחדר שלי שבו הם נמצאים רוב הזמן, היא אומרת שיש קצת ריח.ועכשיו קיץ אני מאווררת תחדר ממש טוב ככה שאין ריח בכלל. אם תדאג להגיינה של החמוס, להחליף לו מצעים וכו', יהיה פחות ריח. לדעתי עוד לא קראת מספיק על החיה הנפלאה הזאת, תלך למעלה למאמרים תקרא קצת. ואם עדיין העניין של הריח מפחיד אותך תבוא למישהוא שיש לו חמוס מסורס וןתבדוק בעצמך..
בהצלחה...

אני אומנם לא סירסתי את ג'וני

אבל הריח בכלל לא מפריע לי,התרגלתי חחחח אני ממש מסניפה אותו! ולפי מה שכתבת יש לכם בבית בעיה של ריחות אז אולי עדיף שתחפש לך חיה אחרת...

לכל

בעל חיים יש ריח שמאפיין אותו. יש בעלי חיים בעלי ריח חזק ויש בעלי ריח חלש. גם לכלבים יש ריח אבל פשוט מתרגלים ויש כאלה שיחשבו שאין להם שום ריח. עוצמת הריח קטנה בצורה משמעותית עם סירוס או עיקור. ועוצמת הריח תרד עוד יותר עם תחליפי את הבדים שבכלוב בערך כל 5-7 ימים ולשמור על ניקיונו של ארגז החול. ועל איורור החדר שבו הוא נמצא. והניתוח להסרת הבלוטות הוא לא חשוב בכלל וגם לא רצוי.

למעלה