שאלה על קלרינט

יציקה

New member
שאלה על קלרינט

אפשר לנגן אם עלה חדש מהאריזה או שצריך לשים אותו במים או משהו כזה כדי שיתגמש? כי אני החלפתי עלה ואני לא יכול לנגן זה כל הזמן מצפצף לי מה אפשר לעשות

shay or eli

New member
באופן כללי

לפני שאתה מנגן, תרטיב את העלה. העלים האלה עשויים מקני-סוף שבאים מאיזורים טרופיים, הם לא רגילים לאקלים היבש בארץ. צריך לשמור על העלה לח לאורך הנגינה. או שתרטיב בכוס מים, או שפשוט תשים בפה.

יציקה

New member
אני מרטיב אבל צריך כמה שעות של

נגינה כדי שהעלה יתגמש. אז איך נגן שנקרע לו העלה באמצע הופעה מנגן מה הוא עושה. מרטיב כמה עלים מראש?

אולי מספר העלה לא מתאים?

צריך קצת פרטים
כמה זמן אתה כבר מנגן קלרינט?מתי בפעם האחרונה שבדקו לך את הכריות בקלרינט?(עוד סיבה טובה לנגינה קשה וציפצופים) עם איזו פיה אתה מנגן? אתה מנקה את הקלרינט אחרי הנגינה?באיזה סוג עלים אתה משתמש?(חברה)

יציקה

New member
אני לומד כבר חצי שנה ובשבוע האחרון

התחיל לצפצף לי חשבתי שהעלה נקרע אז החלפתי עלה. אז בדברים מסוימים הולך לי יותר טוב אם העלה החדש אבל הצפצופים רק ניהו יותר גרועים. אני משתמש בעלים של ריקו בגודל 2 וחצי, וכן אני מנקה את הקלרינט אחרי הנגינה!

וונדורן

מומלצים יותר.אתה יכול לרדת למספר 2. אני מנגן כבר כמה שנים טובות ועד ניום אני עם מספר 2.כל כמה זמן אתה מחליף עלה?

פילבוקס

New member
המורה שלי המליץ לי בהתחלה על 2 וחצי

ואני מחליף עלה מתי שהקודם נשבר או משהו כזה, למה כל כמה זמן צריך להחליף עלה? העלים שאתה מציע עולים יותר?

מומלץ להחליף עלה אחרי 3-4 שעות נגינ

ה.העלה מתבלה בגלל הנגינה והמגע עם הפה. וונדורן יקרים משמעותית אבל טובים עשרת מונים מריקו.מומלץ לנסות ולהשוות
תנסה וונדורן מספר 2.אני מניח שהעסק ישתפר.

פילבוקס

New member
אם אני מתאמן כל יום בערך 25 דקות

זותומרת שאני צריך להחליף כל שבוע או רק אם אני מנגן רצוף 4 שעות, ולמה עד היום לא היו לי ציפצופים רק עכשיו התחיל לי

להחליף גם אם לא מנגנים רצוף

חוצמיזה מומלץ לעשות בדיקה כללית לקלרינט כמו שהמלצתי בהודעה הקודמת

פילבוקס

New member
איפה שמבריגים(אם אפשר לקרוא לזה כך)

את החלק האחרון מלמטה כשאני מחבר את החלקים של הכלי אז זה מוקף בעץ שעליו שמים את הגריז, אז החלק הזה כמעט קרוע לגמרי אצלי יכול ליהות שזה קשור לזה

בהחלט מומלץ

לתת את הקלרינט לבדיקה.לפי מה שאני מבין,מזמן הקלרינט שלך לא עבר טיפול:) פעם בכמה שנים מומלץ להחליף את כל הכריות בקלרינט.לטפל בחיבורים.לבדוק את הקפיצים.להעביר שימון כמו שצריך על כח הקלרינט וכן הלאה.

shay or eli

New member
../images/Emo2.gif

אני מנגן עם עלה חודש-חודשיים לפני שאני מחליף... לא אידאלי, אבל להחליף כל כמה שעות נגינה זה למיליונרים בעיקר...

מאחר וזו עבודתי

אני מחליף אחרי שתי הופעות עלה.בהופעה השלישית אני כבר מנגן עם עלה חדש

למעלה