שאלה על קינגים... מישהו פה מגדל מקסיקנים דוראנגויים גריי בנדדים או מגה בנדדים?
G gazon New member 31/1/05 #1 שאלה על קינגים... מישהו פה מגדל מקסיקנים דוראנגויים גריי בנדדים או מגה בנדדים?
א אוראל111 New member 31/1/05 #2 הי אממ אני לא מגדל אף אחד מהסוגים שהזכרת..אבל אני ממש רוצה! בימיוחד את המגה בנדד.! אני יודע על מישהו שעומד לפרסם פה המון נחשים בול מהסוגים שהזכרת... הוא יפרסם עוד מאט... שווה להיסתכל!
הי אממ אני לא מגדל אף אחד מהסוגים שהזכרת..אבל אני ממש רוצה! בימיוחד את המגה בנדד.! אני יודע על מישהו שעומד לפרסם פה המון נחשים בול מהסוגים שהזכרת... הוא יפרסם עוד מאט... שווה להיסתכל!
G gazon New member 31/1/05 #3 חחח אוראל יא מסטול!! זה אני חחחחחחחח... לי יש את הנחשים האלה למכירה אבל רציתי לדעת לגבי אם למישהו יש אותם
חחח אוראל יא מסטול!! זה אני חחחחחחחח... לי יש את הנחשים האלה למכירה אבל רציתי לדעת לגבי אם למישהו יש אותם
G gazon New member 31/1/05 #6 חחחח רע איך אני שמח לראות אותך!! אני רוצה לדעת כי זה מעניין אותי... למי יש את הנחשים האלה ולמי לא... תמוכן לצאת לי מהווריד רבק!!
חחחח רע איך אני שמח לראות אותך!! אני רוצה לדעת כי זה מעניין אותי... למי יש את הנחשים האלה ולמי לא... תמוכן לצאת לי מהווריד רבק!!
G gambino New member 1/2/05 #9 אני מגדל מקסיקנים ... אני מגדל מקסיקנים ודוראנגו ...אלה נחשים יפים עדינים וקלים לגידול..