שאלה על קווין...

dar dahan

Member
שאלה על קווין...

אני בטוח ב99.9% שהתשובה על זה היא לא אבל... בכל אופן אני יעשה הקדמה לשאלה: אני ואבא שלי התווכחנו ביננו על כך שQueen לקחו סמים אני אמרתי כמובן שלא אבל הוא התעקש שכן, ולא יודע אני כמעט בטוח שזה לא נכון אבל כשאני חושב על זה רוג'ר נראה כאחד שלוקח סמים. אז לשאלה שלי, האם מישהו מחבריי קווין לקח סמים (חוץ מסיגריות שרובם חוץ מבריאן מיי עישנו) או שאין לכם מושג?

Teo Toriatt

New member
קצת קשה להוכיח את זה

בגדול התשובה הרשמית היא לא. אני בטוח שהם לא היו צדיקים גדולים, במיוחד פרדי, אבל אין שום תיעוד של מישהו מהם מודה שלקח סמים, שכתב שיר בהשפעה וכדומה ובדגול יש להם מוניטין של להקה נקיה מהשפעות כאלה. שתי אגדות בעניין שנכונותן מוטלת בספק היא שבחלק מהמסיבות שלאחר ההופעה הסתובבו גמדים מחופשים עם מגשי קוקאין (הם מכחישים את זה עד היום אבל האגדה בעינה אומדת) והשני שפרי בתחילת ימי הלהקה ישן אצל חברים בעת סיבוב הופעות, היה רעב ואכל עוגיות שהיו במקרר, הוא לא ידע שהן היו עוגיות עם סמים.... נכון או לא ? לעולם לא נדע....

Teo Toriatt

New member
אי קרמבה

כמה טעויות בפוסט אחד: ובדגול = ובגדול אומדת=עומדת שפרי = שפרדי כנראה אני לקחתי משהו לפני שכתבתי את זה...

dar dahan

Member
מעניין ואף מפתיעה...

שהסיפורים הם דווקא על פרדי, כי הוא לא נראה אחד שלוקח סמים. בכל אופן דווקא הגיטריסט הטוב בעולם (בריאן מיי) נראה הטיפוס הכי נקי בעולם, ואני שמח על כך.

khammel

New member
ציטוט של בריאן בנושא

Queen were one of the wildest bands of the ‘70s, but you never really got into drugs. No. That’s an oddity, isn’t it? I never felt I needed any drugs, because I felt like I was a little bit on the edge of being emotionally out of control anyway and if I added drugs to that then I would really not be in control. I like to have a modicum of control over my life. You couldn’t not be aware that there were a lot of drugs around the band. I’ve never even smoked pot, although I probably breathed quite a bit in second-hand (laughs).​
התפרסם בראיון במגזין Record Collector ועלה לאתר של בריאן ב-23.1.2009

Teo Toriatt

New member
פרדי לא נראה שהוא לוקח סמים?

איזה הסבר אחר יש לך ל March of the black queen?
_____________________________ נא להרגע נאמר בהומור וציניות!

dar dahan

Member
לא יודע...

פעם ב... חייבת לצוץ להקה שלא קשורה לסמים, אני יודע, זה בטח חייבת להיות להקת קווין!

Teo Toriatt

New member
הסבר פשוט - Luscious Sense of Drama

אוופס מעניין מה הראשי תיבות של זה....

למעלה