שאלה על קוואקר

chompy11

New member
שאלה על קוואקר

כל דבר שתוכלו לומר לי על התוכי יכול לעזור.. * האם הוא תוקפן?? *האם הוא חברותי (האם הוא יכול להיות חברותי לכל המשפחה..) מישהו יודע אם עכשיו זאת עונת הבקיעה?? עדיף לקחת גוזל ולהאכיל או לקחת בוגר מוחתם?? (כמה עולה מוחתם וכמה גוזל.. )

bilbolim

New member
תשובות

אצלי הקוואקרית תוקפנית לכל האנשים בבית חוץ מאחותי וממני. אליי היא ממש חברותית, נותנת נשיקות, מזגזגת, עושה לי תסרוקות בשיער...

chompy11

New member
תסרוקות לשיער? חחח

בת/בן כמה הקווקאר שלך?? הוא מכיר את המשפחה מאז שהוא קטן?? (ייתכן שאם הוא יכיר מקטנות משפחה הוא יהיה חברותי יותר או שבעיקרון הוא מפתח רשר לאדם "אחד" ?? איזה תוכי בסגנון/רמה שלו מתאים וחביב לכלכ המשפחה??

ילי121

New member
תנסה דררה

הן חברותיות וחמודות לכל המשפחה!!! אבל תנסה ליקנות אותו בגיל קטן!!! הנה התוכי שלי סניה מנשק אותי

chompy11

New member
הייה לי אחד מאוד מאוד תוקפן..

וזה למרות שגידלתי אותו מגיל 3 שבועות.. הוא היה חכם ומדליק אבל הוריד לי כמה חתיכות מהבשר.. ככה שאני רוצה סוג שיותר "רגוע" מבחינת נשיכות.. אני מתה לסנגל אבל אין לי את הכסף לזה ): שמעתי שזה תוכי פשוט מתוק ויחסית רגוע! אולי כדאי לי לחכות עד שיהיה לי את הכסף.. לבנתיים אני בודקת עוד אפשרויות.. . בגדול אני מחפשת תוכי אם אופי חברותי ונוח

ילי121

New member
קאקאדו?

תנסה! כדאי לך, הם חמודים מדברים והכל אבל נורא יקרים!!!! אולי משהו עיצבן את הדררה שלך????

תוכון1

New member
אם אין לך כסף לסנגל..

אז הכי מומלץ זה קוקטייל האכלת יד-חברותי מאד, רגוע, את הקוקטייל של בני דודים שלי אפילו אפשר ללטף בכל מקום בלי שהוא יתעצבן, ואפילו אם הוא יהיה ממש מאולף תוכל לסחוט ממנו מילה שתיים. מחיר של קוקטייל האכלת יד הוא בסביבות 250 ש"ח.

bilbolim

New member
הקוואקרית שלי

בת 8 חודשים בערך. היא לא ממש מכירה את המשפחה כי היא לא מעניינת אותם ממש. אחותי ואני היחידות שנוגעות בה. אפשר להגיד שמגיל חצי שנה הרשימה של מי שיכול לגעת בה נסגרה. בכל מקרה היא לא ממש סימפטית כלפי אחותי אבל אחותי גם לא ממש נימצא איתה. אולי פעם ביומיים שמה אותה על היד לכמה דקות ככה. זה תוכי שנקשר לבנאדם אחד ממש חזק. יכול להיות שזה גם עניין של חשיפה לאנשים שלא ממש היה לה.

חוצפהה

רק ביגלל שדררה לא עשתה מה שאת רוצה היחלפת אותו המממממממממממממממ! טוב נירגעתי תיקני אקלקטוס

chompy11

New member
לא החלפתי את הדררה..

אלא הויא ברח לי.. והדררה שלי חי עכשיו אם קבוצה של דררות וראיתי אותו נכנס לחור באחד מבניני שלוש קומות בשכונה ביחד עם עוד דררה.. אם אני קוראת לו הוא מגיב ופעם אחת הוא בא במיוחד להיכן ששהייתי שהה כדקה ועף להסתובב בשכונה אני שומעת אותו כל הזמן (הצפצוף שלו יותר "עדין" לעומת הדררות האחרות בשכונה.. . אבל נראה שהוא די מקובל חברתית.. (((:) בשכונה שלי במזל יש מלא עצי אגוזים,פרי הדר שסק,תותי בר! וכו .. הדבר היחיד שאני מודאגת זה מחתולים.. . ואני מקווה לטוב.. אני מעריכה שכל יום שיעבור במבה יתייחס אלי פחות ויתעניין יותר בחברים החדשים שלו..

chompy11

New member
חחח הייתי חכמה לדבר אבל כשהגיע ..

הרגע (ומצאתי לו אלף סידורים..) תמיד מצאתי סיבה למה לא למסור.. והיה לי אפילו אפשרות להחליף אותם אם קוקטלים אבל כשגיע היום השתפנתי ובכיתי! נקשרתי מדי! ופחדתי שלו יתנו לו כל יום את הפרות והדברים שהוא אוהב.. ואת החופש (רוב היום הוא היה מחוץ לכלוב..) קל לדבר מלבצע..

chompy11

New member
וזה לא היה בגלל..

שהוא לא עושה כלום אלא בגלל שהוא היה תוקפן .. האמת שזאת קצת אשמתי.נתתי לו לעשות מה שהוא רוצה ולהיות "פראי" לא הגבלתי אותו בכלום וכשניסיתי להגביל אז בדרך כלל הייתי חוטפת את הביס! לפחות אני יודעת שהאופי הזה שלו יכול לעזור לו לשרוד בשילוב עם אוכל שקיים בסביבה וחברים ((:)

לנו גם יש דררה לא הצלחנו לאלף אותה

אבל כן הצלחנו ללמד אותו להגיד פלפל,קוקו,הלו,תקשיב ועדו כל מיני מילים הוא לא מקשר בין המילים הוא סתם אומר אותם והוא כל הזמן צועק לנו את זה שנדבר איתו

למעלה