שאלה על צימרים..

m a t a n O

New member
שאלה על צימרים..

חברים, מכירים אולי איזה צימר גיי פרנדלי מגניב בצפון? אם תוכלו להפנות אותי לרשימה זה יהיה מגניב. :) מתן.

bios

New member
מקום שנהנינו בו:

ראש פינת נוי - http://www.pinat-noy.co.il/ (בראש פינה כמובן) יש שם נוף, ג'אקוזי וכל הדברים הרגילים, אבל נראה לי שבעיקר התרשמנו מספריית הדי.וי.די-ים המרשימה שיש להם בבית. ראינו המון פרקים של friends :) ובכלל נחמד להסתובב בראש פינה. אם מתחשק לכם בשר טוב, מומלץ ללכת ל"דוריס קצבים" (כן, אני יודע ששם המקום לא נשמע טוב, אבל כל דבר אחר שם מצוין). אם אתם רוצים לשבת במקום נעים שיש בו אוכל מכל מיני סוגים, מומלץ ללכת ל"ג'עוני". באופן כללי, היינו כבר בשלושה צימרים שונים בצפון, ובאף אחד לא הייתה בעייה עם זה שאנחנו זוג חד-מיני. סיבות אפשריות שחשבתי עליהן: א. עם המחירים שמשלמים, ממש לא איכפת להם. ב. מי שמשכיר צימרים רואה כל מיני דברים (למשל, הרבה בגידות), וקשה לזעזע אותו. ג. הומואים הם, כהכללה, לקוחות טובים (?). ג. סתם שאנשים לא כאלה הומופובים, ולא צריך יותר מדיי להתאמץ להסביר את זה :)

בשיא הטבעיות ../images/Emo142.gif

אכן, ידיד לימד אותי כלל פשוט - אם לא עושים מזה עניין - גם הצד השני לא ממש עושה מזה עניין. אם מתנהגים בשיא הטבעיות, אז אין סיבה שבעלי הצימרים יעמדו על הרגליים האחוריות. בהתחלה אולי מרימים גבה (ולפעמים זה קטע מצחיק) אבל ברוב המקרים זה נגמר שם וחיוכים שוברים כל מתח הכי קטן שיכול להיות באוויר. לא ככה ?

tomeriko t

New member
היי מתן

אני ואדון אקס (ימח שמו חח), היינו פעם בצימר שנקרא אוויר ואווירה באמירים, מומלץ בחום. תומריקו:)

בופיק

New member
קח בחשבון

שאימירם זה מקום של צמחונים .... האירוח שם הוא רק צמחוני! בופיק

היינו בנתיב השיירה. היה משעשע

הזמנו בטלפון לשניים. כשהגענו, הבעלים, איכר פשוט , מלח הארץ, נתן בנו מבט משתאה שאמר "לא ידעתי, אבל לכסף אין ריח"...אמר "אני יכול לתת לכם עוד שמיכה" שיהיו שתי שמיכות נפרדות למיטה הזוגית ואנחנו מלמלנו "לא צריך, ממילא חם מדי".... הבונגלו בתוך מטע אבוקדו היה יפה (קורות עץ, ג'קוזי, וכל השאר) וארוחת הבוקר עם מפה לבנה וריבות וממרחים ולחמניות טריות הייתה יפהפיה,לאור השמש הזורחת ולשמע ציוץ הציפורים.

../images/Emo6.gif

ואם כבר יש לכסף ריח - הוא בטח יהיה מבושם. אנחנו דואגים לגוף שלנו, לא ?

למעלה