שאלה על צילום רחם

shirna

New member
שאלה על צילום רחם

תודות לסנונית אני פונה אליכן בשאלה: האם מישהי עברה צילום רחם דרך קופת חולים כללית?לאחר שיחה עם הפקידה בקופת החולים הבנתי שזו פרוצדורה לא כל כך קלה.

טאניוש

New member
מאיזה איזור את?

אם את מתכוונת לפרוצדורה בורוקרטית-עברתי את זה דרך כללית ולא זכור לי שהיו בעיות.לקחתי הפניה מהרופא,הזמנתי תור,לקחתי התחייבות וזהו.פרוצדורה רגילה לחלוטין...

shirna

New member
ביקשו ממני

לא רק הפנייה, הם ביקשו הפנייה מרופא וטופס רגישות אחר כך לאחר שהם יקבלו את הטפסים הם צריכים לאשר את הצילום וכל זה לוקח לפחות שבוע לדברי המזכירה, ואת התור אני יכולה לקבוע רק לאחר שיאשרו את הצילום. ממש לא מובן לי למה צריך לאשר את זה, ואם צריך אז למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן? בגלל כל הבירוקרטיה הזאת אני מפספסת חודש של טיפול וניסיונות. דרך אגב שוחחתי עם המרכז לבריאות האישה בנתניה.

bip2

New member
היי

גם אני רק ביקשתי הפניה מהרופא והוא נתן לי הפניה בלי בעיה . ממליצה לך לעבור את הצילום אצל בזמנהוף אם את ממחוז תל-אביב, הצוות נחמד והתוצאות מידיות.בהצלחה.

k o k o p e l i

New member
צילום רחם זה לא נורא

ובכל מקרה, אל תלכי בתחושה שבגלל הפרוצדורה את מפסידה טיפולים. בכל מקרה, בחודש שבו עושים צילום - אין טיפולים.. מותר רק על "טבעי"..

לי עם

New member
עברתי צילום רחם לפני שבוע

דרך קופת חולים כללית. ממליצה בחום לעבור את הבדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך. הגעתי אליו לאחר המלצות והיה ממש בסדר, ולא רק לי אלא גם לנשים שהיו לפני ואחרי. הוא מבצע את הבדיקות בכמה מרכזים רפואיים אני יודעת על בי"ח השרון - בימים שלישי ורביעי (להתקשר לרנטגן), או בזמנהוף בת"א בימי ראשון. בס"כ צריך הפניה מהרופא + טופס 17 - במקרה של בי"ח השרון (לזמנהוף לא צריך ט 17). התקשרתי מייד כשהגיע המחזור ומייד קיבלתי תור ל 3 ימים מאוחר יותר. ההמתנה לבדיקה היתה קשה יותר מהבדיקה עצמה שבה חשתי כאב עמום בבטן התחתונה - ממש כמו כאבי מחזור - לא נורא. בהצלחה

shirna

New member
לי עם, אני כל כך מודה לך

על התשובה. אני ממש התייאשתי מקופת החולים לאחר שביקשו ממני כל כך הרבה דברים והם היו צריכים לאשר את הבדיקה, ממש ייאוש מוחלט. אני מקווה שזה לא יהיה מאוחר מידי להתקשר מחר ולקבוע ליום רביעי הקרוב. תודה רבה!

למעלה