שאלה על צ´אקרות

arcidea

New member
שאלה על צ´אקרות

איך נראית צאקרת הלב לעומת צאקרת מקלעת השמש? חלמתי שאני עושה מדיטציה ורואה גוף תלת ממדי ענקקקק ומסתובב- במרכזו כדור צהוב-ירוק זורח וממנו יוצאים זרועות כוכבים שפיצים בירוק זרחני עם מלא פיתוחים ופרטים- מאוד גאומטרי (לא קווים עגולים) . בהתחלה אני רואה את זה מולי- אח"כ אני בתוך הגוף הזה.היה מדהים! קמתי מאושרת עם באזזזזז... לפי הצבעים הבנתי שאולי חלמתי על צאקרת הלב או מקלעת השמש? יש עוד דרכים לדעת להבדיל בינהם (בחלום שלי זה לא יוצא מהגוף שלי אלא בא אלי ואני נכנסת לתוכו)? אני ממש אשמח על כל מידע.

צאקרת הלב- צאקרת מקלעת השמש../images/Emo22.gif

היי ארקיסדאה. אני לא כל כך משתמשת במושג צאקרות מכוון שאני עובדת עם עץ החיים ועם הספירות. לדעתי את מתיחסת אכן לאזור התפארת שהוא = צאקרת הלב. ולאזור היסוד שהוא= מקלעת השמש. עד כמה שידוע לי צבעה של התפארת הוא: ירוק וורוד. צבע היסוד- מקלעת השמש ניזון למטה מגוונים של כתום אדום וקרם בננה. יותר למעלה יכולים להופיע גוונים של צהוב ירוק. אולי נקודת החיבור בין השניים הולידה אצלך את שלוב הגוונים צהוב ירוק. אם אני אתיחס רק לגוונים ונניח שהצהוב שולט והוא בגוון ירוק דשא אז את מתקרבת ידידתי למרכז הבינה דווקא. המרכז האנרגטי של ההוצאה לפועל של התובנות. תנסי להבא להתרכז שוב ושוב וככל שהתופעה תחזור על עצמה יותר פעמים את תדעי בודאות מה קורא לך.

arcidea

New member
מיכל-

מה לגבי הצורניות? (בנוסף לצבע) אני זוכרת בבירור כדור וזרועות- לכל זרוע בסיס משולש שמתכנס לשפיץ- ויוצר כוכב. דפנות עשויות קווים בעיטורים\תבניות מורכבים- כמו "שלד" תלת ממד wireframe. כשראיתי מבחוץ- זה היה ירוק זרחני ובהיר עם מרכז-כדור צהוב בהיר מאוד, כשהרגשתי מבפנים אני לא כל כך זוכרת מה ראיתי, יותר איך הרגשתי, ואת זה קשה לי מאוד לתאר- חוצמ... מהמם. ונתקלתי בעוד מישהו, מפורום שכן, שגוף כזה הופיע בחלומו (בזמן ונסיבות אחרים כמובן). אני אשמח לשמוע מה דעתך על הסמל הזה.

לגבי צורות וכאלה...../images/Emo22.gif

היי!!! לגבי צורניות: תראי לכל מרכז בעץ החיים יש צורה של עיגול וכאשר אנו מתבוננים בו בבהירות הוא בעצם צורה תלת מימדית של כדור. את בחרת באחד מהמרכזים והתמקדת בו. המשולשים הם נקודות החיבור של כל מרכז בעץ החיים למרכז אחר. כדאי שתפני לספר של יגאל אריכה: "קבלה באור בהיר" שם יתכן ותוכלי לראות את הכדור שלך כחלק מתוך ציור של עץ החיים. הציור אמנם מופיע בשחור לבן, יחד עם זאת הוא יתן לך פרספקטיבה של סידור העץ עם הכדורים והמשולשים שבו. באופן כללי יש בעץ 10 כדורים. בהצלחה על כל הגילויים.

למעלה