שאלה על פתח צר של הנרתיק.

שאלה על פתח צר של הנרתיק.

חברה שלי שואלת מה עושים אם פתח הנרתיק צר מאוד, ואפילו כשהוא מנסה להכניס אצבע אחת זה ממש ממש כואב? אפילו לא מצליח להכניס מעט מהאצבע וזה כואב תופת? גם טמפון לא מצליחה להכניס בכלל? איך היא יכולה לשכב עם חבר שלה?! תודה רבה.

הזוייה

New member
לכל אחת נרתיק משלה.

הכירי את הוגיניסמוס- הודחה לאחרונה מאולימפיאדת טורינו עקב חוסר הרחבות, כיווצי שרירים וחוסר מוטיבציה. בשם הנבחרת, הגיע הזמן להחליף מאמן או להיכנס למשטר אימונים קפדני. יש כאלו שיכולות לשים בו שטרות ומטבעות, בננות וקישואים, וישנן כאלו שיכולות לשים רק מטבעות. למה? כי ככה בנו אותו, אבל אפשר להילחם במבנה הצר והקטן שלו, כמו בד מתמתח. נרתיק צר הוא סוג של מבנה שניתן לטפל בו ע"י אימון השריר.זאת אומנם צרה, אבל לא צרה צרורה. הבעיה יכולה לנבוע מגורמים רבים, גופניים ונפשיים כאחד. אימון טוב של הרפיה של השרירים, שחרור, ככה בן הזוג שלך יוכל למצוא זווית נוחה לחדור אלייך. האמת, בעלות מבנה צר הן מדד טוב לבן זוג, שיכול לחוש את התכווצות השרירים הנרתיקית ובכך לגלות שלא נפל על זייפנית בפוטנציה. תנסי גם ויברטורים- יש דקים וצרים במיוחד לבנות עם בעיה מסוג זה, תתחילי להתאמן עליהם: ) אל ייאוש. כל אחת יכולה להתגבר על זה ואת לא הראשונה. כל מה שאת צריכה הוא המון מוטיבציה וכוח רצון. ואם התברכת בבן זוג אכפתי, זה רק יכול להועיל. בוקר משובח.

חסרים נתונים

האם זה הגבר הראשון שלה ? האם היא עוד בתולה ? האם יש לו איבר עבה במיוחד ? האם היא ניסתה מין אנאלי איתו? איך זה היה בהשוואה ? לדעתי זה רק ענין פסיכולוגי...לא מאמין שיש אישה בוגרת שהנרתיק שלה לא יכול להכיל איבר מין זכרי, אפילו הוא גדול.

תגובה:

לא עשתה מין אנאלי, ולדעתי גם לא תעשה. היא בתולה, אבל הם גם עושים "עבודות ידיים", חוץ מהנרתיק עצמו, שברגע שהוא מתחיל להכניס אצבע זה מזה כואב לה! אה, היא בת 19. אם יש לך משהו להוסיף- אשמח. תודה בכל אופן!! ג€ג€

daniella1980

New member
את מזכירה לי נשכחות

גם אני הייתי בטוחה שלי אין פתח אלא פתחון, שלי אין נרתיק אלא נרתיקון שאני בנויה אחרת שלא אוכל להכניס שום דבר לשם לעולם (והרבה מאוד זמן לא הצלחתי, טמפון גם היה חלום בלתי ניתן להגשמה) אין לי ספק שהמדובר בשרירים מכווצים היטב. הפתרון הוא שלומדים להרפות, עם הניסיון, עם ההפתחות של הגוף והנפש, עם הרוגע, השלווה והשלמות עם עצמך ועם מיניותך. ממליצה להתחיל בלגעת בעצמך, ללמוד להכיר אותך היטב, ללמוד לפנק את עצמך, לגרות את עצמך, להתענג מאצבעותיך ומאבריך. זו הדרך הנכונה כדי ללמוד איך להרפות שם, לשחרר ולהתענג. אחר כך יחד איתו ילך הרבה יותר קל. תביני שלא מדובר באנטומיה (נכון שיש צרות יותר ופחות, אך בסופו של דבר מדובר באיבר מאוד אלסטי, דרכו אמורה האישה גם ללדת לדוגמא :) ), מדובר לחלוטין בנפש ובראש שלך וייתכן במקרים קיצוניים כפי שתיארה מישהי מעליי, שמדובר ממש בווגיניסמוס שגם לו פתרונות בעולם הרפואה. אני באמת ובתמים מאמינה שאפשר ללמוד לשחרר לבד, זה פשוט לוקח זמן והכרות\למידה עצמית.

אהבתי מאוד שאמרת"אמורה האישה ללדת"

חוצ מזה שבדר'כ משלבים תרופות וזה לא ממש נעים כמו שאת עושה מזה.

daniella1980

New member
לפחות מבחינה

ביולוגית היא אכן "אמורה" ללדת משם, אבל זה רק אם היא תרצה מן הסתם. ותזכיר לי מתי היית אישה בפעם האחרונה וחווית מה זו חדירה כואבת.

sexyeli

New member
אני עם daniella !!!

היא צריכה להיות פחות לחוצה... שתתחיל לאונן לעצמה ותנקה את הראש מהכל חוץ מההנאה!!! לאט לאט היא תתחיל להיות פחות מכווצת... אבל אם כל זה לא עוזר גם אני חושב שתלך לרופא... עדיף רופאה כדי שתדבר איתה ותבדוק אותה או אפילו סקסולוגית....

למעלה