שאלה על פרק 12

sHaY100

New member
שאלה על פרק 12

פספסתי את פרק 11 (אני קצת באיחור של הפרקים כי הייתי בחול ועכשיו אני משלים את החסר) . בכל מקרה, מישהו יכול להזכיר לי מיהי מדיסון סינקלייר??? ואם אפשר בלי ספויילרים תודה רבה

darthziv

New member
מעונות שעברו

היא הבחורה בתיכון ששונאת אותה... זו שנתנה לה את המשקה עם הרוק שלה.... שהכיל ללא ידיעתה גם סם אונס בקיצור הצ'ילבה הגדולה שלה

kitkat8

New member
חשבתי שזאת שלי פומרוי...שנתנה לה את הסם...

מדיסון היא זאת שכתבה לה "slut" על האוטו, לא? ועם כבר שאלות - בסוף העונה הראשונה מגלים שלמעשה מי "שאנס" את ורוניקה היה דאנקן...ועל פי מה שהוא מסביר לה זה היה בהסכמה (למרות שאיך אפשר להסכים למשהו כשאת מסוממת ושיכורה???) אז למה בסוף העונה השנייה שנייה לפני שביוור (קאסידי) קופץ מהגג ורוניקה אומרת ללוגן שזה ביוור שאנס אותה?

sweetstuff

New member
זה קרה במסיבה של שלי פומרוי...

אבל מדיסון היא זאת שסיממה אותה בעצם... ודאנקן חשב שהוא היחיד ששכב איתה באותו לילה אבל בעצם מגלים שקסידי נכנס אחר כך ואנס את ורוניקה.. (היא מגלה את זה כי הוא נדבק מוודי בקלימידיה-מחלת מין, והוא העביר את זה לורוניקה!) מקווה שעזרתי.. אם זה מסובך מידי אני אסביר שוב

כן בין היתר הי סיממה אותה../images/Emo67.gif

בעונה השניה.. בסופה ורוניקה נזכרה שביבר הוא בעצם זה שאנס אותה ולא דאנקן..

אופיר62

New member
הנה הסיפור בדיוק:

דיק רצה לגרום למדיסון להשתחרר במסיבה של שלי פומרוי אז הוא שם בשתייה שהוא הביא לה סם אבל היא במקום לשתות ירקה לתוכו ושמה את זה לורוניקה ביד בלי שהיא תיראה מי הביא לה את השתייה. אז ורוניקה התמסטלה ועשתה כל מיני שטויות והתעלפה אז די הביא אותה לחדר כדי שביבר יוכל לאבד את הבתולים שלו, ולפי מה שביבר מספר הוא הלך משם בלי לעשות כלום ולאחר מיכן ורוניקה חזרה להכרה אבל עדיין הייתה תחת השפעת הסם והיא שכבה עם דנקן, שלא גילה לה את זה כי אמא שלו אמרה לו שלאמא של ורוניקה ולאבא שלו היה רומן ושכנראה ורוניקה היא חצי אחות שלו (מה שמתברר כלא נכון!)----לפי העונה הראשונה. בעונה השנייה ורוניקה מגלה שיש לה כלמידיה (מחלת מין). היא גם מגלה שלוודי יש אותה ושהוא אנס ילדים מנבחרת הבייסבול שלו בעזרת הקלטה שהיא מוצאת באימייל שלו, בהקלטה שומעים שני אנשים מדברים (ששניהם נהרגו בתקרית של האוטובוס) ושמים לב שמישהו שלישי השתתף בשיחה אבל מחקו אותו. ורוניקה מזהה את כל השחקנים של הנבחרת כולל השניים שנירצחו אבל לא מצליחה לגלות מי הילד השלישי שוודי אנס עד שהיא רואה בתחתית התמונה שכתוב: "לא בתמונה: קסידי קאזבלנקס (או איך שלא קוראים לו)" ואז היא מבינה שקסידי שיקר לה והוא כן אנס אותה כשדיק הביא אותה בישבילו וככה היא נידבקה ממנו בכלמידיה שהוא נדבק בה מוודי ושהוא פוץץ את האוטובוס כדי ששני הילדים האחרים שוודי אנס לא יספרו את זה כי הוא התבייש, הוא גם מפוצץ את המטוס של וודי בוא הוא וקית' שמחזיר אותו חוזרים לנפטון וגורם לורוניקה לחשוב שהוא הרג גם את אבא שלה אז הוא רוצה ליגרום לה ליקפוץ מהגג כדי שהיא לא תגלה את הסוד שלו לאף אחד אבל היא שולחת S.M.S ללוגן שבא לגג והם נאבקים בביבר וכשהוא מבין שהוא אבוד הוא קופץ מהגג ומתאבד. בסוף התברר שקית' לא היה במטוס בכלל

למעלה